Ønsker du deg god samvittighet? | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Ønsker du deg god samvittighet?

Ønsker du deg god samvittighet? Vi har løsningen for den som leter etter det! Donér dine bøker til Berg-Lions Club og "gjør en forskjell" som det så skrekkelig heter på nyspråk. Vi omsetter bøkene til penger og deretter gir vi pengene bort til forbasket gode formål.

Og hva bruker vi pengene til? 1/3 går til lokalmiljøet i Oslo. "Småborgerne"* i Berg-Lions Club har fått øynene opp for at det er mye reell fattigdom i Oslo. Og vi trenger cash til å bøte litt på dette. Klær, mat, integreringsreiser med buss til dyreparker bruker vi penger på. 1/3 går til nasjonale gode formål; narkohunder til politiet, Ridderrennet, egenandeler til Blå-Korskurs og mange andre tiltak. Tilslutt går 1/3 til hovedkontoret i Chicago som bruker pengene effektivt over hele verden til katastrofehjelp, øyesykdomsbehandling og humanitær hjelp. Det er mange millioner som nå har godt syn i Afrika. De hadde vært blinde og kanskje døde hadde det ikke vært for Lions´ innsats. Kom med bøkene dine til Godals vei 12 på Tåsen og få god samvittighet. Åpent hver mandag kl 18.00 til 19.29.

* Noen av Løvegutta mener de er storborgere. Samme det - la dem tro det - mens de sliter seg ut med å hente bøker hjemme hos deg eller sorterer bøkene i Lions-Boklageret i Godals vei 12 på Tåsen