Årets utvekslingsungdom fra Nordstrand Lions! | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Årets utvekslingsungdom fra Nordstrand Lions!

Julia Holtsmark fra Lambertseter vgs og Mustafa Ali fra Bjørnholt vgs - årets utvekslingsungdom fra Nordstrand Lions

Årets utvekslingsungdom fra Nordstrand Lions!

Hva gleder Lions-medlemmer mer enn å sende ungdom utenlands, og høre om inntrykkene og vennskapene de har fått? Denne gangen var det Julia og Mustafa som delte sine erfaringer med oss.

Julia hadde vært i Frankrike, og Mustafa i Belgia som våre representanter, og fortalte på årets første medlemsmøte om opplevelsesrike opphold, med hyggelige vertsfamilier og camper med deltakere fra alle verdenshjørner. Spesielt inntrykk hadde møtet med ungdom fra helt ulike kulturer gjort, og vennskap ble knyttet og opprettholdt etterpå. Det gav mersmak for begge to! Begge takket Nordstrand Lions for støtten.