Nordstrand Lions Foreningspris tildelt Ljans Vel/Skredderjordet | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Nordstrand Lions Foreningspris tildelt Ljans Vel/Skredderjordet

Glade mottakere og givere - fra venstre Haakon Wettre og Morten Altmann fra Skredderjordet, og Birte Egeland og Grete Smidt Fra Nordstrand Lions

Nordstrand Lions Foreningspris tildelt Ljans Vel/Skredderjordet

Nordstrand Lions årlige Foreningspris på 10.000 kroner gikk i 2018 til Ljans Vel/Skredderjordet - et lavterskeltilbud for barn og unge både sommer og vinter

Nordstrand Lions Foreningspris ble delt ut til Ljans Vel/Skredderjordet ved en tilstelning på Sæter Torg lørdag 2 juni. Sjekken på 10.000 kroner og diplom ble tatt imot av Skredderjordet-ildsjelene Haakon Wettre og Morten Altmann, som fortalte engasjert om hva som skjer på Skredderjordet på Ljan.

Tidligere har Foreningsprisen gått til Mortensrud/Aker Sports Klubb (2017), Lambertseter Allidrettsgruppe (2016), Nordstrand IF Fotball (2015), Lambertseter Svømmeklubb (2014) og Nordstrand Sjakklubbs ungdom (2013).