Distrikt 104 H | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H

Nyheter

Karin Krog og Magnolia i Nordstrand kirke!

Nordstrand Lions' tradisjonelle Magnolia-konsert går av stabelen onsdag 19 september, og har i år fått jazzdronningen Karin Krog som solist! ». I januar vant hun den høythengende «Prix de Jazz Vocal Europe» som utdeles av det franske jazzakademiet for «The Many Faces of Karin Krog. Recordings 1967 – 2017». 

Årets utvekslingsungdom fra Nordstrand Lions!

Hva gleder Lions-medlemmer mer enn å sende ungdom utenlands, og høre om inntrykkene og vennskapene de har fått? Denne gangen var det Julia og Mustafa som delte sine erfaringer med oss.

Melvin Jones til Arne Henry haug

På Nordstrand Lions' sommerfest 13 juni 2018 ble Arne Henry Haug hedret med Melvin Jones Fellowship for sitt flotte arbeid for Lions i 30 år, først i Lambertseter Lions, og de siste 10 årene i Nordstrand Lions.

Arne er alltid villig til å gjøre en innsats, og har bl.a. vært vår selvskrevne sjåfør av veggene vi bruker til vår Kunstutstilling. Han har også vært vårt klubbs koordinator for Operasjon Ved, hvor han nettopp har sluttet som styreleder. Et solid Lions-medlem får en velfortjent heder!

Lions Club Eiksmarka-Hosle 60 år.

I januar 2018 fylte LC Eiksmarka-Hosle 60 år. Dette ble feiret i forbindelse med vår årlige sommerfest hvor vi i denne forbindelse hadde overrekkelse av jubileumsgaver til 2 lokale aktører.

LCEH 60år

Årets Mitt Valg konferanse er klar 25. og 26. oktober

Årets Mitt Valg konferanse "Gode valg for et bedre samfunn" finner sted på Quality Airport Hotel Gardermoen 25. og 26. oktober

Melvin Jones til Tone Haugen Jensen

Vår avtroppende president Tone Haugen Jensen ble på klubbens sommeravslutning tildelt Lions høyeste utmerkelse Melvin Jones

Tone har vært medlem av klubben i 10 år.

Hun har vært president i to perioder. Tone har hatt sittet i flere komiteer, deltatt på Riksmøte, Distriktsmøte og Sonemøter for klubben.
Hun har lagt ned mye arbeid for klubben, stiller opp på dugnader.
Hun er en stor resurs for klubben.
Tone viser stort engasjement . Når hun påtar seg en oppgave for klubben gjør hun det med stor iver.
Det er en stor glede å ha Tone med på laget i året som kommer. Hun tar nå ansvar for Aktivitetskomiteen.
Klubben takker Tone for den store innsatsen hun viser.

Nordstrand Lions Foreningspris tildelt Ljans Vel/Skredderjordet

Nordstrand Lions årlige Foreningspris på 10.000 kroner gikk i 2018 til Ljans Vel/Skredderjordet - et lavterskeltilbud for barn og unge både sommer og vinter 

Røa Lions ønsker velkommen til Bogstad-dagen 3. juni i samarbeid med Bymiljøetaten

For 15. gang inviteres det til Bogstad-dagen.

Vi kaller årets arrangement  Familie -og hagedagen.
 
3. juni fra kl.11.00 – 16.00! Barn kr. 30,- (barnevogn gratis) Voksne kr. 100,-.
 
Vi tar Vipps!

Nordstrand Lions gir 1/2 million kroner til lokalmiljøet

I mars 2019 fyller Nordstrand Lions 60 år, og vl gi lokalmiljøet en jubileumsgave på inntil 1/2 million kroner. Nå jaktes det på forslag til kandidater!

Nå er det snart Skøyenkvelden!

Velkommen til stor fest for hele familien!

Torsdag 31. mai kl. 17:30 er det Skøyenkvelden på Nordre Skøyen Hovedgård.

Gudbrandsdalsbesøk til Nordstrandklubben

Besøk fra andre klubber er sjelden vare - Nordstrandklubben fikk besøk fra Ringebu-Fåvang, og hadde en spennende klubb-kveld på flere måter

To nye medlemmer ønskes velkommen til Nordstrand-klubben

På medlemsmøtet 27 februar kunne vi ønske Divya og Erik velkommen til klubben vår. Da er vi igjen 50 medlemmer, hvorav 20 kvinner. En aktiv gjeng, som setter stor pris på foryngelsen.

Si ja til en flott opplevelse! Face2Face 2018

I august 2018 er det duket for en ny Face2Face (internasjonal ungdomsleir) i 104H, det er sone 4 (klubbene i Bærum) som har ansvaret. Leiren begynner 29. juli, og etter 2 uker på leir skal de inntil 25 ungdommene ha noen dager i private hjem. Derfor håper vi at dere som leser dette, sier ja til å åpne heimen for et par unge (eller bare en) fra lørdag 11. til onsdag 15. august, som er dagen for hjemreise.

Konferansen Flere Kvinner i Lions 15. Mars kl. 19.00 på OsloMet tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus

Lions har satt som mål at vi skal øke kvinneandelen betydelig.

I 2015 formulerte guvernørrådet det slik: «Det skal Ikke være færre enn 4.000 kvinner i Lions Norge innen 2020», og til dette trenger vi DIN hjelp. 

Vet du om ei dame med sans for veldedighet, samhold og livslangt vennskap?

Da inviterer vi til et uforpliktende informasjonsmøte 15. Mars kl. 19.00 på Høyskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet 46 i Oslo sentrum.

Møtet er gratis, lærerikt og veldig givende.

Lions SkiRun 2018

For åttende gang arrangerer Lions Snarøya/ Fornebu barneskirenn. Som i fjor er vi på festplassen ved dammen midt i Nansenparken. 

Velkommen til Lionslekene 2018

Nå blir det barneskirenn og vinteraktiviteter i parken ved Nordre Skøyen Hovedgård søndag 4. februar kl. 12:00

Vel møtt!

DAB-radioer til Midtåsenhjemmet fra Nordstrand Lions

I førjulstiden er radio et "must", men uten DAB-radioer blir det tyst. Nordstrand Lions trår til på Midtåsenhjemmet.

Den 5. Lions-Bokauksjonen avsluttes 18. mars 2018.

Den 5. Lions-Bokauksjonen avsluttes 18. mars 2018.  Som de fire siste gangene vil auksjonen forgå i samarbeid med våre venner i skanfil.no I 2018 vil auksjonen kun foregå som en internettauksjon og det blir dessverre ingen avsluttende fysisk auksjon i de staselige lokalene på Vestre Aker skole.  Eksakt startdato er ennå ikke kjent, men startdatoen vil bli beørig annonsert i alle våre kanaler. 

Lions Club Oslo/Grefsen arrangerer kunstmesse med salg av bilder og brukskunst, kafé og lotteri 18. og 19. november på Frysja 33

LC Oslo/Grefsen arrangerer kunstmesse med salg av bilder og brukskunst, kafé og lotteri på Frysja 33, Kjelsåsveien 151 lørdag 18. og søndag 19. november.
Alle inntektene går til klubbens humanitære formål.

Ta en tur innom, og vær med å støtte de som trenger bistand! 

Melvin Jones til Torbjørn Togstad

LIONS GREFSEN hadde høstens første klubbmøte 14. september.

Og et av høydepunktene var utdeling av MELVIN JONES.

Lions Club Oslo/Grefsen arrangerer kunstmesse med salg av bilder og brukskunst, kafé og lotteri 18. og 19. november på Frysja 33

LC Oslo/Grefsen arrangerer kunstmesse med salg av bilder og brukskunst, kafé og lotteri på Frysja 33, Kjelsåsveien 151 lørdag 18. og søndag 19. november.
Alle inntektene går til klubbens humanitære formål.

Ta en tur innom, og vær med å støtte de som trenger bistand! 

Lions Club Oslo/Nordberg inviterer til KUNST og KULTURHELG 10. – 12. nov. 2017 i Nordberg kirke, Kringsjågrenda 1, Oslo

Hvert år presenterer Lions Nordberg lokalmiljøets talenter innen kunst og musikk.

Vi mener det er viktig å etablere en arena hvor lokale kunsterne og musikere kan vise seg frem, gi hverandre inspirasjon og ............

Strålende oppmøte under Sandvika Byfest - og vi var der

Lions fra samtlige Lionsklubber i Bærum var til stede og markerte vår 100-årige historie. Rundt 50 deltok i paraden ikledd synlige gule Lions jakker i tillegg til at Lions førerhundskole deltok også i paraden. Vår tilstededeltagelse på stand i Sandvika sentrum sørget for at både store og små fikk innblikk i Lions mangfoldige humanitære innsats. Den var rikelig forsynt med banner og roll-ups som kommuniserte Lions virksomhetsområder.

Rådhusplass arrangement 17. juni ble helt flott!

Vi var der, folk flest var der og ikke minst Statsminister Erna Solberg og Oslo Ordfører Marianne Borgen var der og ga Lions en hyllest for det vi står for, gjør og skal konsentrere oss om i fremtiden.

Kongen på båttur med LIONS og Ung Norge

På selveste pinseaften ville kongen ta en båttur med barn og unge til Bygdønes