Lions-benker på plass på Sæter Torg og Lambertseter Senter | www.lions.no

Lions-benker på plass på Sæter Torg og Lambertseter Senter

Benken på Lambertseter Senter ble raskt tatt i bruk. Foto: Hans Myhre

Lions-benker på plass på Sæter Torg og Lambertseter Senter

I anledning Lions' 100 år ønsket Nordstrand Lions å gi noe synlig til lokalmiljøet. To benker ble satt ut i månedsskiftet november/desember, og ble raskt tatt i bruk

Som et synlig tegn på at Lions-bevegelsen har passert 100 år, har klubbene blitt oppfordret til å gjøre noe for lokalmiljøet. Nordstrand Lions har valgt å gi to "Lions-benker" til de to sentrene som ligger i naturlig tilknytning til klubbens dekningsområde - Sæter Torg og Lambertseter Senter. Begge benkene kom på plass i månedsskiftet november/desember, og både ledelsen ved de to sentrene og publikum har satt stor pris på de nye sitteplassene.

Teksten på benkene (som foreløbig er litt lite synlig) viser at Lions er giveren, og at det er i anledning vårt 100-årsjubileum. Med dette får vi både vist oss fram, og være til nytte og glede for publikum.