Julekonsert med Oslo Politiorkester og solist Gil Bonden i Bekkelaget kirke onsdag 13. desember kl. 19.00. | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H

Tradisjonen tro arrangerer Ormsund Lions julekonsert med Oslo Politiorkester. I år har orkesteret med seg Gil Bonden, kjent fra bl.a. Beat for Beat på NRK og bandet Polyester, som solist. Dette er 12. året på rad at Politiorkesteret stiller opp gratis slik at hele inntekten av konserten kan gå til et humanitært formål.

Også i år vil inntekten gå til «De glemte barna», et Lions-prosjekt som støtter syriske flyktningebarn i Libanon ved å bygge såkalte «Lions Safe Center».

Et Safe Center er et inngjerdet område med vakter og kan ta imot fra 150 til 400 barn. Her får flyktningbarna et tilbud om skole og medisinske tjenester. Svært mange barn sliter med krigsskader, både fysiske og psykiske.

Et viktig mål for senteret er å stimulere barna. Det betyr å bevisstgjøre om barns rettigheter ift. barnearbeid og tvangsekteskap og gjennom kreative fag som kunst og musikk.

Det er Lions i Norge som er initiativtaker til denne hjelpen for «De glemte barna» i nærområdene til Syria, der de aller fattigste flyktningene har bosatt seg. Norske Lions har vært aktive med flere tiltak for disse flyktningene siden 2013, og samarbeider med Lions i Libanon samt den libanesiske organisasjonen Beyond, som igjen støttes av Unicef.

Grunnet rehabilitering av Ormøy kirke er konserten også i år flyttet til Bekkelaget kirke. Det betyr at et større publikum nå har muligheten til å få med seg denne unike konserten.

Billetter à kr. 150,- kan bestilles på tlf. 952 43 577 eller e-post oslo.ormsund@lions.no eller kjøpes i døren med Vipps #79669 eller kort.