Nordstrand Lions Kunstutstilling 2017 ble en suksess! | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Nordstrand Lions Kunstutstilling 2017 ble en suksess!

De nye lokalene på Nordstrand skole ga oss et luftig utstillingslokale

Nordstrand Lions Kunstutstilling 2017 ble en suksess!

Årets kunstutstilling på Nordstrand skole ble en gedigen suksess, med rekordsalg og fornøyde besøkende

Etter mange år på Nordseter skole var Nordstrand skole arena for kunstutstillingen i 2017 - den 40. i rekken. Det ble en stor suksess, og med sin sentrale beliggenhet i nærheten av det moderne Sæterkrysset tok mange veien ned bakken til skolen. Det ble rekordsalg, både av kunst, lodd, kaffe og kaker. Klubbens medlemmer sto på fra torsdag ettermiddag med henting og plassering av vegger, og opphenging av kunst og andre forberedelser fredag kveld. Lørdag og søndag så vi resultatet av anstrengelsene, og til tross for problemer med betalingsterminalen pga. dårlig mobildekning, var både publikum og klubbmedlemmer meget fornøyde med arrangementet.

Om et år er det på'n igjen, samme sted og samme tid - i midten av november.