Lions Club Oslo/Nordberg inviterer til KUNST og KULTURHELG 10. – 12. nov. 2017 i Nordberg kirke, Kringsjågrenda 1, Oslo | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Lions Club Oslo/Nordberg inviterer til KUNST og KULTURHELG 10. – 12. nov. 2017  i Nordberg kirke, Kringsjågrenda 1, Oslo

Hvert år presenterer Lions Nordberg lokalmiljøets talenter innen kunst og musikk.

Vi mener det er viktig å etablere en arena hvor lokale kunsterne og musikere kan vise seg frem, gi hverandre inspirasjon og ............

….. ikke minst glede et stort publikum.

For ytterligere å øke begeistringen inviterer vi også etablerte kunstnere utenfor vårt område.

Støtt opp under våre flotte utøvere. Dette er viktig for et aktivt kulturliv i lokalområdet.

Lions' inntekter fra kunst- og kulturhelgen går i sin helhet til Lions' humanitære hjelpearbeid, bl.a. til vårt viktige arbeide for barn lokalt og globalt.

La ikke denne muligheten gå fra deg til en hyggelig musikk- eller kunstopplevelse, og benytt muligheten til et personlig innkjøp eller julepresang.

Reiser du offentlig:

-          T-bane 5 Sognsvann til Kringsjå eller Holstein stasjon

-          Bussrute 25 Majorstuen/Lørenskog stasjon til Kongleveien eller Nordberghjemmet

Det er gode parkeringsmuligheter i området ved kirken.

Det vil bli servert kaffe under hele utstillingen - og kaffen er gratis.

-   o   -

kunst2016-3-2

Kunst. Salgsutstilling i Kirkestuen i Nordberg kirke.

Nærmere 40 kunstnere, mange lokale, men også nasjonale kunstnere. Stor variasjon i teknikk, uttrykk og tema. Grafikk, maleri, foto og skulptur.

Fredag 10. november kl. 16 - 19

Lørdag 11. november kl. 12 – 18

Søndag 12. november kl. 12 - 17

Åpning og personlig møte med flere av kunstnerne fredag kl. 18 – 19

-   o   -

Nordberggkoret1

Konsert i Nordberg kirke

Lør 11. november kl. 16

Billetter kr 150,- til salgs ved inngangen, kontant, bankterminal eller VIPPS. Barn under 15 år gratis.

Lions presenterer lokale talenter under konserten. Gå ikke glipp av Guro Kverndokk (sang) og Gustav Rørmark (fiolin) som delte Nordre Aker talentpris 2016.

Vi har også med det store og sangglade Nordbergkoret ( www.nordbergkoret.no). Dette er et blandakor med 60 sangglade kvinner og menn, de fleste fra Nordberg, Korsvoll, Berg og Tåsen. Koret ledes av Victoria Cecilie Jakhelln. Hun har lang erfaring som dirigent og som universitetslektor i gehørtrening ved Norges Musikkhøgskole.

Det blir musikk av Brahms, Halvorsen, Bruckner og Gershwin.

Dette blir en flott musikalsk opplevelse !