Strålende oppmøte under Sandvika Byfest - og vi var der | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Strålende oppmøte under Sandvika Byfest - og vi var der

Lions fra samtlige Lionsklubber i Bærum var til stede og markerte vår 100-årige historie. Rundt 50 deltok i paraden ikledd synlige gule Lions jakker i tillegg til at Lions førerhundskole deltok også i paraden. Vår tilstededeltagelse på stand i Sandvika sentrum sørget for at både store og små fikk innblikk i Lions mangfoldige humanitære innsats. Den var rikelig forsynt med banner og roll-ups som kommuniserte Lions virksomhetsområder.

Brosjyrer og hodebremmer ble naturligvis delt ut foruten at både kald vann og gode Lionspølser var et naturlig innslag å by folk flest på for de som passerte den nabostanden. Der sto ivrige pølseselgere på plass.

Senere på dagen ble vår 100 års jubileumskonserten arrangert som naturligvis ble vel gjennomført. Med bra med forskjellig type musikk, meget velkomponert satt sammen av vår utmerkede konferansier DG Bjørn Zarbell.

De fremmøtte foran scenen fikk også oppleve en presentasjon av Hundeskolen ved Tor Sannum sammen med Rolf Norgren og Bjørn Zarbell. Her ble Førehundskolen tildelt en jubileumsgave på kr 5.000 fra Bærumsklubbene i sone 4. Lommedalen Antirust gjennomførte en flott bluegrass konsert, fine sanger og supert gitarspill. Til slutt ble jubileumskonserten markert ved varierte og svingende toner fra Skui Brassband inkluderte elegante solonummer. Hele konserten ble avsluttet i byparken med en utdeling av sonens jubileumsgave på kr 20.000,- til LC Bærum Verdande og deres brønnprosjekt i Uganda.

Flott opplegg og du verden så mange som etter hvert fant veien til nok en Sandvika Byfest, der vi fikk markert oss. Ryktene gikk om minst 150.000 gjennom samtlige Byfestdager.

Foto/tekst:

Jon S. Vangsøy                      og Per-Eirik Svarverud