Rådhusplass arrangement 17. juni ble helt flott! | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Rådhusplass arrangement 17. juni ble helt flott!

Collage viser bare en brøkdel av inntrykken de tilstedværende fikk del i.

Rådhusplass arrangement 17. juni ble helt flott!

Vi var der, folk flest var der og ikke minst Statsminister Erna Solberg og Oslo Ordfører Marianne Borgen var der og ga Lions en hyllest for det vi står for, gjør og skal konsentrere oss om i fremtiden.

Det var dekor med telt og Roll-ups samt mange Lions vis á vis Nobels Fredsinstitutt. Det var bygget en scene for taler og musikkinnslag, samt for bl.a. overrekkelse av donasjoner til Zucccarellostiftelsen og Østensjø Barn- og Ungdomsteater. Nevner også at det ble en overrekkelse av Melvin Jones til Mats Zuccarello.

Super musikk fylte Rådhusarenaen fra flotte Line Marie Brudevoll, bandet Loose Item Harness og Trond Granlunds band.

Det fungerte bra, mange deltok og en refleksjon er at et års planlegging er nå historie, men det var flott å jobbe med prosjektet.