Distrikt 104 H | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H

Julekonsert i Vålerenga Kirke med Magnolia Jazzband og Mathias Rugsveen

Lions Club Oslo/ Tveita - Vålerenga arrangerer også i år julekonsert i Vålerenga Kirke.

Tirsdag 5. Desember 2017 presenterer vi Magnolia Jazzband og trekkspill-virtuosen Mathias Rugsveen til flott førjulskonsert. I tillegg spiller Økern Damekor kjære julesanger mens trubaduren Jon Dahl-Johansen avslutter med "Vålerenga Kjerke".

Vi serverer julegløgg og pepperkaker!

Velkommen til konsert.

Strålende oppmøte under Sandvika Byfest - og vi var der

Lions fra samtlige Lionsklubber i Bærum var til stede og markerte vår 100-årige historie. Rundt 50 deltok i paraden ikledd synlige gule Lions jakker i tillegg til at Lions førerhundskole deltok også i paraden. Vår tilstededeltagelse på stand i Sandvika sentrum sørget for at både store og små fikk innblikk i Lions mangfoldige humanitære innsats. Den var rikelig forsynt med banner og roll-ups som kommuniserte Lions virksomhetsområder.

Bygdøy LIONS gir prosjekt for badebrygge på Huk til Oslo

Bademulighetene på Huk - Oslos mest populære badestrand har lenge vert bedrøvelige. Og tildels farlige. Bygdøy LIONS vill bidra til å løse dette ved å forære Oslo Kommune et ferdig prosjekt for en slik brygge.

Badebrygge på Huk

Rådhusplass arrangement 17. juni ble helt flott!

Vi var der, folk flest var der og ikke minst Statsminister Erna Solberg og Oslo Ordfører Marianne Borgen var der og ga Lions en hyllest for det vi står for, gjør og skal konsentrere oss om i fremtiden.

Kongen på båttur med LIONS og Ung Norge

På selveste pinseaften ville kongen ta en båttur med barn og unge til Bygdønes

Regn med Lions!

Så er også sommeravslutningen til LC Haslum historie, for så vidt en heller regnfull sådan. Men en romslig carport reddet sammenkomsten etter en hurtig retrett fra hagen.

Lions 100 års markering på Rådhusplassen 17.juni

Her er det bare å møte opp til hva vi tror blir en skikkelig markering og presentasjon av hva Lions står for og gjør gjennom sin mangfoldige humanitære virksomhet.

Nedenfor vises til den agenda for begivenheten vi er stolte av, og som viser et til noe av Lions mangfold.

Vil ha scene, telt og roll-ups som representerer et slags visittkort av hva vi driver med.

Bemanning trengs, så om klubben din føler for å trå til med ekstra mannskap, gi lyd.

Vi vil dekke et stort område på Rådhusplassen og vi anmoder Lions medlemmer i distriktet til å møte opp.

Hvorfor ikke ta en klubbfrokost i byen for så å møte opp ikledd gule Lions vester til starten Kl.11.00.

Husk det er 100 år til neste gang.

100-årsfeiring på Damplass i Ullevål Hageby 17. juni

Berg Lions Club i Oslo markerer 100-års jubileet til Lions Club den 17. juni på Damplass i Ullevål Hageby i Oslo. Vi feirer 100-årsjubileet med å invitere våre naboer.  Arrangementet inkluderer  billigsalg av bøker, romaner og barnebøker. Diverse gaver til barn (frisbees) og voksne (hefter med historier) - så lenge lageret rekker. Salg av vafler, pølser, kaffe og saft! Samt utlodning av fruktkurver!  Arrangementet avsluttes med en halvtimes kåseri ved den sagnomsuste UiO-professoren Thomas Hylland-Eriksen.

Presentasjon fra Lions Oslo VBU vist på Nordre Skøyen hovedgård 27.april 2017

Her har vi lagt inn presentasjonen om VBU Oslo som ble viset på møtet på Nordre Skøyen hovedgård torsdag 27. april 2017

Det blir familiearrangement på Ekeberg 10. juni

Klubbene i sone 2 arrangerer familiearrangement i anledning Lions 100 års jubileum 10. juni på Ekeberg

Årets første lederkurs avholdt

Den første helgen i det nye året var 21 medlemmer fra Lions-klubbene i Oslo og Bærum deltagere på lederkurs.