Helge Nilsen er tildelt Melvin Jones Fellowship | www.lions.no

Distrikt 104 E6

Forsiden > Distrikt 104 E6
Helge Nilsen er tildelt Melvin Jones Fellowship

President i Lions Club Laksevåg overrekker Melvin Jones Fellowhip til Helge Nilsen på Lions Club Laksevåg sitt årlige Eldretreff på Sjøkrigsskolen.

Helge Nilsen er tildelt Melvin Jones Fellowship

På Lions Club Laksevåg sitt årlige Eldretreff på Sjøkrigsskolen 17.februar 2019, ble Helge Nilsen tildelt "Melvin Jones Fellowship" for sitt engasjement med konserter til inntekt for Lions sitt arbeid nasjonalt og internasjonalt

Da Laksevåg Lionsklubb var 50 år arrangerte vi i mai 2016 en jubileumskonsert i Nygård kirke, med flere artister og kor. Alle artistene opptrådte gratis. Resultatet av konserten var at klubben kunne bruke inntektene til konserten til en brønn i en landsby i Uganda.

I 2017 var Lions International 100 år og vi gjentok suksessen med en ny jubileumskonsert i mai måned. Samme opplegg som sist og en inntekt på nesten 50.000.- som gikk til et Safe Senter for flyktninger fra Syra i fjellene i Libanon. Lions var en av få organisasjoner som tidlig fikk adgang til hjelpearbeid blant flyktningene i Libanon.

Nå var vi i gang – i 2018 var tredje gang vi ville gjennomføre en ny konsert,

27. mai i Nygård kirke. Initiativtakeren til konsertene i klubben var Gerd Østerfeldt, som dette året var President i klubben og ville  at vi skulle støtte Lions sin Førerhundskole i Norge.  Blindesaken har alltid vært en viktig sak for Lions. Ikke alle vet at  ”den vite stokken” var en ide fra en Lionsklubb i USA i 1930.

Gerd var som i fjor ønsket velkommen til Eldretreffet, men døde dessverre i april 2018, slik at hun ikke fikk være med på konserten. Det ble derfor en minnekonsert over vår president.

Melvin Jones kan også gis til en person som ikkje er medlem i organisasjonen men som har gjort en fortjenstfull innsats for klubben.

Lions Club Laksevåg har besluttet å tildele Melvin Jones Fellowship til han som gjorde det mulig at disse konsertene ble arrangert, nemlig Helge Nilsen.