FEST FOR FAMILIER MED SMÅ BARN MED TYPE EN DIABETES 9.FEBRUAR 2019 | www.lions.no

Distrikt 104 E6

Forsiden > Distrikt 104 E6
FEST FOR FAMILIER MED SMÅ BARN MED TYPE EN DIABETES 9.FEBRUAR 2019

Barna og de voksne koste seg

FEST FOR FAMILIER MED SMÅ BARN MED TYPE EN DIABETES 9.FEBRUAR 2019

Lions Club Laksevåg har tatt initiativ til å samle familier der ett av barna har T1D (Diabetes type 1). Vi var 24 personer som sammen hygget oss noen timer en lørdag ettermiddag på Læring og Mestringssenteret i Bergen.

Fokuset var å skape en trivelig sosial ramme noen timer for familier som har det strevsomt i sin hverdag, og fikk møte andre med samme utgangspunkt. De som kjente lite til diabetes fikk også innsikt i hva som følger med å ha denne diagnosen.

Samtidig fikk vi mulighet til å spre informasjon om Lions, og hvordan klubben bidrar med ressurser mot ulike grupper.

Det var også med studenter fra Høgskolen på Vestlandet som bidro med matlaging, musikk og sosialt fellesskap. Kanskje fremtidige medlemmer?

Alt i alt en hyggelig stund for alle.

Sonja Dahle og Anne Solveig Iversen