Lions konsert 27.mai 2018 til inntekt for Lions Førerhundskole | www.lions.no

Lions konsert 27.mai 2018 til inntekt for Lions Førerhundskole

Helge Nilsen med popkomet Dixie var sentrale i kveldens konsert

Lions konsert 27.mai 2018 til inntekt for Lions Førerhundskole

Dette var kjekt, sier en fornøyd publikummer på Lions konsert 27.mai i Nygård kirke.

For tredje året på rad inviterte Lions Club Laksevåg og Helge Nilsen til konsert i Nygård kirke.

Per Eystein Thue ønsket på vegne av Lions Club Laksevåg velkommen « Her skulle Gerd Østerfeldt stått og ønsket dere velkommen , men slik ble det ikke. Hun døde i mars i år. Gerd var den som tok initiativet til disse konsertene. Kveldens konsert ønsker vi og skal være en konsert til minne om Gerd», innledet han.

Første året gikk inntektene til brønner i Uganda og i fjor gikk pengene til Safe Center i Libanon – et trygt sted for flykningebarn fra Syria

I år ønsket Gerd at inntektene skulle gå til Lions Førerhundskole.

Helge Nilsen hadde komponert en innholdsrikt og variert program for kvelden. Til å være med seg hadde han Christine Guldbrandsen, Stein Hauge med orkester, Anette Genius. Popkoret Dixie, Haugatunkoret og fra den lokale Ten Sing gruppen i Nygård kirke Ida Ørjansen Ellingsen.

I en nesten fullsatt Nygård kirke var det over 200 betalende publikummere. De fleste var i godt voksen alder og satte tydelig pris på musikken som ble presentert.

Innimellom de musikalske innslagene viste  Anette Pemmer et presentasjon fra turen til Uganda i år hvor nye brønner ble åpnet. En av brønnene som var finansiert av Lions Club Laksevåg fikk navnet etter Gerd . (Se foto)

En stor takk ble gitt fra Lions til alle artistene som stilte opp gratis og en spesiell takk til Helge Nilsen som hadde organisert det hele.

Her er en lenke til YouTube med en presentasjon av melodier og artister (7.48 min) :