Hjertestarter til Hognestad IL | www.lions.no

Distrikt 104 E6

Forsiden > Distrikt 104 E6
Hjertestarter til Hognestad IL

Her er leder Zofia Nedrebø sammen med Birgitte Hesselager og Therese Rosseland fra Lions Club Jæren og Karsten Hesselager fra Lions Club Bryne

Hjertestarter til Hognestad IL

Det er med stolthet, at vi i Lions Club Bryne og Lions Club Jæren har overlevert en hjertestarter til Hognestad IL ved Zofia Nedrebø i forbindelse med Årsmøte 23. Februar 2018.

Hognestad IL har ved en massiv lokal dugnad ånd fått til en nytt klubbhus i forbindelse med fotball banen ved Hognestad Hallen, og til dette ønskede de seg en hjertestarter.

Denne ble til med støtte fra av Lions Club Jæren og Lions Club Bryne.

Det nye klubbhuset rommer gode muligheter for arrangementer som arrangeres i klubbens regi.

Der er stort fellesrom i andre etasje med borde og stole til 120 mennesker, samt tilhørende kjøkken, med fine tilgangsforhold og toaletter. Alt er flunkende nytt.

Nede i første etasje er der omkledningsrom til både borte og hjemmelag, og med kiosk ut imot fotball banen, og gode fasiliteter for vaffelsteking, pølse- og brussalg.

Lions Club Bryne og Lions Club Jæren gratulerer Hognestad IL med nytt klubbhus.