Hundvåg Håndballklubb og LC Stavanger/Øyane om «MITT VALG» | www.lions.no

Distrikt 104 E6

Forsiden > Distrikt 104 E6
Hundvåg Håndballklubb og LC Stavanger/Øyane om «MITT VALG»

Daglig leder i H.H. Reidun Osgjelten, Pres. Thorbjørn Thomassen LC,  og Styreleder H:H: Kenneth Husebø

SAMARBEIDSAVTALE

Mellom

Hundvåg Håndballklubb og LC Stavanger/Øyane om «MITT VALG»

Avtalen gjelder for tre år og omfatter holdningsskapende arbeid mot rus og vold. Avtalen omfatter profilering av Lions og «MITT VALG» i Hundvåghallene, på alle trykksaker og ikke minst «MITT VALG» logo på alle klubbens 800 spillerdrakter. Avtalen innebærer et gjensidig arbeid mot rus og vold. Resultatet og erfaringer skalevalueres etter hver sesong.

Hundvåg Håndballklubb har noe over 400 spillere i alle aldersgrupper fra 7 åringer og til og med seniorspillere. Klubben omfatter både gutter og jenter. Klubben fostret i sin tid opp den kjente landslagspilleren Tonje Nøstvold og de sier at de nå har på gang flere spillere som er store talenter. Kanskje vi snart igjen ser en landslagspiller som kommer fra Hundvåg Håndballklubb?

Klubben gjør en kjempejobb i nærmiljøet med den store aktiviteten. Selv om de har to haller til disposisjon må de også benytte gymsaler på skolene for å få nok treningstid. Det siste klubben nå har gjort, er at de har kommet i gang med er et lag for psykisk handicappede.

LC Stavanger/Øyane er en klubb med 34 medlemmer og stor aktivitet. Den har bemerket seg med salg av tulipaner og var vel flere år den klubben i Norge som solgte flest tulipaner. Tulipansalg er en av hovedaktiviteten i LC Stavanger/Øyane. Dette gir inntekter og mulighet til å satse på arbeidet mot rus. Alle skolene i klubbens nedslagsfelt har hatt lærere på kurs og bruker «Det er mitt valg» i undervisningen.

LC Stavanger/Øyane er stolte av å ha fått til denne avtalen som en ser vil bidra i arbeidet mot vold og rus. I tillegg vil den være med på å bidra til enda mer good will hos øyanes befolkning.