Distrikt 104 E6 | www.lions.no

Forsiden > Distrikt 104 E6

Nyheter fra distrikt 104 E6

Lions markerer 100 årsjubileum

Lions markerte sitt 100 årsjubileum med godt synlig innslag i prosesjonen 17.mai i Bergen. I tillegg hadde ble personer som hadde behov for å sitte for å se prosesjonen fraktet inn til sentrum med busser og  tildelt sitteplasser på tribunen på Torvalmenningen.

Trykk på lenken for å se video: https://www.dropbox.com/s/ia16gl86hp06p0b/Lions%20100%20%C3%A5r%20_HD.mp4?dl=0

Jubileumsgaven er kommet opp i 1.024.100,-

Vi har kommet opp i  Kr. 1.024.100,-

Protokoll fra Distriktsmøtet

Her finner du protokoll fra DM 2017 104E6

H.M. Kong Harald setter seil med Lions og barnevernsbarn

Pressemelding: Hans Majestet Kong Harald, som er Lions Norges høye beskytter, ønsker å være med på markeringen av Lions Clubs International* sitt 100-årsjubileum i Oslo 3. juni.

Hans Majestet Kongens Gardes Drill- og musikktropp til 100-årsmarkering i Sandefjord 18.juni 2017.

17. og 18. juni 2017 vil det bli storstilt feiring av vårt 100-års jubileum i Sandefjord.

Vi er så heldige at vi får besøk av Hans Majestet Kongens Gardes Musikk- og Drilltropp som vil lede en stor oppmarsj i Sandefjord sentrum søndag 18. juni 2017. Alle Sandefjords skolekorps vil delta, og det blir et stort fellesnummer før Garden gir oss en drilloppvisning som årets gardister skal turnere med både i Norge og utlandet denne sommeren.

Åtte deltakere klar for semifinale

Etter to innledende runder er åtte bakeglade semifinalister nå klare for semifinalen i Hele Hommersåk baker. Den 10. mai gjelder det å lage den beste kaka for å gå videre til finalen.

Lions Riksmøte 2017 Hønefoss

Saksdokumenter til Lions Riksmøte 2017 Hønefoss

Sakspapirer samlet Distriktsmøtet 2017

Vedlagt ligger sakspapirer til Distriktsmøtet 2017

Rockekonsert i Eikelandsosen

Fusa-Rock

Torsdag 9. mars klokka 18:00 inviterer Fusa Rockeklubb og Lionsklubben i Fusa til konsert i Eikelandsfjorden samfunnshus i Eikelandsosen

Mange bekkar små

13. januar opna Lions Norge sitt SAFE-senter for syriske flyktningeborn i Bekaadalen i Libanon. Senteret kan ta imot opp mot 400 born og er etablert i samarbeid med den lokale organisasjonen, Beyond og Libanesiske styresmakter.

Søgne Lions juletreinnsamling

Lørdag 14. Januar 2017

Matkasser til jul!

Tradisjonen tro har vi også i år delt ut matkasser til jul. Psykiatritjenesten i Laksevåg har ansvaret for å fordele matkassene til personer som de vet trenger en oppmuntring i en vanskelig hverdag.

Rema 1000 på Laksevåg senter hjelper oss med å finne fram til det rette innholdet og medlemmer i lionsklubben står for pakkingen. I år ble det pakket 30 kasser med matvarer til en verdi av ca. 30 000kr.

2017: Jubileumskonsert i Stavanger konserthus

Lions 100-års jubileum markeres her lokalt med storstilt konsert søndag den 14. mai.

Varm takk frå Julekaravanen og Lions Safe Senter

Vår sekretær Anette Pemmer sender ei varm takk til alle klubbane i Distrikt 104E som har vore med og støtta Julekaravanen og Lions Safe Senter i Libanon.

Lions Club Laksevåg deler ut jubileumsgaver

Tirsdag 29.november ble åpning av trimrommet med det nye utstyret markert på Lyngbøtunet.  Vi har investert i utstyr som skal gi beboerne  trim på sykkel med videobilder som vises under sykkelturen.

Solsletten skal åpne sitt trimrom senere.

Lokalavisen Sydvesten var tilstede under åpningen. Les artikkelen her : https://www.dropbox.com/s/4xj2x2j14kwmj5h/Sydvesten%206.desember%202016.pdf?dl=0

Sunde har fått seg hjertestarter!

Hjertestarteren er plassert hos Rema 1000 Sunde og er en gave til Sunde og Kverneviks befolkning

i forbindelse med at  Lions Club Stavanger Hafrsfjord er 35 år.

Seniorfest i Osterøyhallen.

Når det er høstferie på skolen, da har Lions Club Osterøy seniorfest. I år var været også med på laget. Sol og fint høstvær torsdag 13. oktober.

Presentasjon av Tråastølen

På presidenttreffet i Eidfjord 10.september 2016, ble det vist en presentasjon av Tråastølen.

Trykk på denne lenken til You Tube :

Tråastølen - presentasjon på Lions presidenttreff 10.september 2016

Lionsklubben i Fusa satsar lokalt

Mykje av dei pengane Lionsklubben samlar inn går til naudsynte tiltak for dei som har det verre enn trygge fusabuar. I år har klubben satsa mykje også i nærområda

Vinnar av teiknekonkurranse

Abdul Karim Imad Alsadek som bur i Kinsarvik i Hardanger vann teiknekonkurransen til Lions D104E6.Teikninga vert sendt vidare til landskonkurransen der den er med i konkurransen om Lions Noreg si beste teikning.Abdul Karim har og sendt med ei historie om seg sjølv.

Månadsbrev nr 5 frå DG Kari

Tida går fort, men Kari har funne tid til å skriva eit nytt månadsbrev. Her tek ho for seg m.a. Annette Pemmer si reise til Bekaadalen i Libanon der Lions held på å reisa Lions Safe Center for born. Les meir i månadsbrevet.

Gje og få ein dag 17. juni 2017

Her ber me om å få tilbakemelding om kven som planlegg markering av Lions 100 års jubileum. Sjå vedlegg.

Gje og få ein dag hjelp til profilerin

Her kjem tips og råd til kva som kan gjerast for å markera profileringsdagen 17. juni 2017 i samband med Lions 100 års jubileum.

Jubileumsgave til befolkningen i Sola

Mohammed Ghasemi fikk Lions Tulipanpris 2016

Det er mye god forebygging i gode fritidstilbud. Mohammed Hassen Gilani Ghasemi, blant venner kalt Mohammed Ghasemi, fikk prisen for sitt arbeid for barn og unge i Lørenskog.

Tråastølen

Stiftelsen Tråastølen.