Distrikt 104 E6 | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Distrikt 104 E6

Forsiden > Distrikt 104 E6

Nyheter fra distrikt 104 E6

Bedriftsbesøk på Media City Bergen (MCB)

Novembermøtet (6.11. - med ledsagere) ble avholdt i MCB, med påfølgende omvisning av Dyveke Buanes (distriktsredaktør Hordaland). Flotte lokaler og kjempekjekt å få se «baksiden» av «tv og radio»! Ledsagerne fikk også være «tilskuere» til Vestlandsrevyen, mens medlemmene holdt møte.

På møtet var også Annette Pemmer og David Mutayisa Mudoola -  som er Lionsklubbene i Norge sin representant i Uganda. Han uttrykte stor takknemlighet for alt klubbene i Norge gjør og gjorde for hans folk i Uganda.

Annette orienterte om Lions utenlandsprosjekter. Ett av prosjektene det haster å få en avgjørelse på nå, er kjøp av et sykehotell i Uganda.

2019-kalenderen

Fredag 9. og lørdag 10 november sto i kalendersalgets tegn! Vi hadde håpet å få unna hele oppplaget de to dagene, men må nok ta en «økt» lørdag 17. november også.

Ola Martin Rongved

... ble på oktobermøtet 2.10.18 hedret med nål og takkebrev fra Lions International for hans innsats for å verve nye medlemmer og ellers stor innsats i Lions gjennom mange år.

Fiskalåret 2018-19

 … så er vi i gang igjen. Høy konsentrasjon rundt bordet. Her fra møtet 2. oktober 2018 på Stalloftet i Alvøen.

Vel blåst for Potetfestivalen 2018

Potetfestivalen 2018 kunne lett ha blåst bort denne helgen. "Knud" hadde varslet sin ankomst.

Potetfestivalen 2018

Potetfestivalen 2018 går av stabelen 21. -23. september på Bryne. Det blir en helg der poteten er knyttet til en rekke ulike aktivteter.

Det ble en suksess.

Familiedagen rundt Frøylandsvatnet ble akkurat den opplevelsen slik vi i LC Jæren hadde håpet på.

Kjedeoverrekkelse 2018

Byvandringen endte på Dr. Wieseners restaurant, hvor vi hadde forhåndsbestilt «salt kjøttsuppe». Ble «forvist» til terrassen pga quis inne, men etter det fantastiske været vi har hatt den siste måneden, var det bare deilig å sitte ute!

Tore Haugland benyttet anledningen til å overrekke kjeden - og ønske lykke til - til påtroppende president, Per Karl Blytt.

Takk for et flott fiskalår – og GOD SOMMER til dere alle!

Lions konsert 27.mai 2018 til inntekt for Lions Førerhundskole

Dette var kjekt, sier en fornøyd publikummer på Lions konsert 27.mai i Nygård kirke.

For tredje året på rad inviterte Lions Club Laksevåg og Helge Nilsen til konsert i Nygård kirke.

Eldrefest på Bryneheimen & Sivdammen

Eldrefest på Bryneheimen 19.4 & Sivdammen 3.5

Våraksjon med meining

Siste laurdagen i april kjem Lionsklubbane over heile landet ut og sel tulipanar. Motto: Det er betre å bygge born enn å reparere vaksne.

Gunhild og Bodil

Gunhild Rein Almås og Bodil Nielsen i Lions Fusa med ein nøgd kunde på Fusatun.

Nye medlemmer og NY Melvin Jones Fellow

På marsmøtet ble to nye medlemmer tatt opp og presidenten overrasket med styrets beslutning om å skape en ny Melvin Jones Fellow - nemlig Wenche Lyssand ! Gratulerer !!!!!!!!!!!!!!!!

Påskepakkene 2018

I går, 14. mars, ble det pakket 40 store poser med utvalgt "påskemat": Påskeskinke, flere middager, diverse pålegg, egg, kaffe/te, saft, påskesnop, lys, servietter etc. Pakkene blir i dag levert Psykisk helse - som vil stå for utleveringen til trengende i Laksevåg/Bergen vest. Vi vet fra tidligere utleveringer at mottakerne er veldig takknemlige for påskepakkene! I fjor var det en som sendte takkebrev og sa at hun hadde kunnet invitere noen familiemedlemmer til middag, noe hun ellers ikke hadde hatt anledning til! 

Hjertestarter til Hognestad IL

Det er med stolthet, at vi i Lions Club Bryne og Lions Club Jæren har overlevert en hjertestarter til Hognestad IL ved Zofia Nedrebø i forbindelse med Årsmøte 23. Februar 2018.

«Hæla i taket» i Eikelandsosen

Torsdag 22. februar arrangerte Lions Fusa rockekonsert for folk med nedsett funksjonsevne. Med på laget var lionsklubbane i Os, Samnanger og Norheimsund

Full sal

Fornøyde deltagere på LC Laksevåg sitt årlige eldretreff på Sjøkrigsskolen

”Dette er noe jeg gleder meg til hvert år ” sier en av deltakerne i bussen på vei til Lions Club 
Laksevåg sitt årlige eldretreff på Sjøkrigsskolen søndag 18.februar. 
120 eldre hadde takket ja til invitasjonen om å komme på eldretreff i den flotte aulaen på Sjø
krigsskolen på Laksevåg.

Dette var 28. gangen lionsklubben arrangerte eldretreffet på Sjøkrigsskolen.

Distriktsmøtet 2018

Lions Club Stord Fitjar inviterer til Distriktsmøte i

104 E6 - Stord hotell 20.-22.april 2018

Beste fredsplakat i Fusa

Mon MatMon Mathys vann fjorårets teiknekonkurranse for beste fredsplakat lyst ut av Lionsklubben i Fusa. Han er elev ved Strandvik Montessoriskule

Vinnarteikninga

Vinnarteikninga

Quis-kveld på Stalloftet

Klubbens "Indre liv" - ved leder Harald Rutle, arrangerte i kveld - tirsdag 30. januar 2018 - quiskveld på Stalloftet. Konen Ingunn hadde laget kjempefine oppgaver! Tusen takk, Ingunn! Av klubbens medlemmer møtte 11 pluss fem ledsagere, nok til å stille tre lag! Vi koste oss med kaffe, julekaker og tre runder med quis! En koselig, sosial kveld!

Juletrefest i Vadmyrahallen

Årets juletrefest for barnehagebarn i Bergen Vest ble arrangert mandag 8. januar 2018  kl 11­- 13.

Det var påmeldt 264 barn og 63 voksne fra ni barnehager i nærområdet vårt. I tillegg møtte 20 lionsmedlemmer og sju ledsagere! 

Fantastisk å se når barnehagebarna nærmer seg hallen, marsjerende to og to på lang rekke! I år var det oppholdsvær, så selv om de var godt påkledd, slapp de å komme frem gjennomvåte (som de siste par årene)!

Da alle hadde plassert seg rundt i hallen, ble det servert boller og juice til barna, kaffe/te og tebrød til de voksne.

Gangen rundt juletreet gikk kjempefint, musikken tok Bjarte Hundvin seg av, og alle hjerter gledet seg!

Så var det Nissens tur, han kom marsjerende inn til “På låven sitter nissen” - til stor fryd for barna.

 Med “snopeposen” i hånden satte de seg ned og koste seg, før “sukkeret” tok overhand, og det ble full rulle og løping i hallen!

Da tryllekunstneren “Andini” entret “manesjen”, ble han omringet av elleville barn. Alle ville være hjelperen hans. Han tryllet til stor entusiasme fra både barn og voksne, og da han til slutt tryllet frem en levende kanin, fikk barna lov å komme frem og klappe den og virkelig sjekke at den var levende!

De to timene gikk fort, og så var festen over for i år

Etter tilbakemeldinger fra både barn og voksne, hadde de alle kost seg og syntes det var en flott juletrefest! Kjempegøy, sa noen av barna på vei ut dørene for å gå tilbake til barnehagen.

George Myhrvold fra Lions Club Laksevåg stakk innom festen, og på anmodning tok han samtlige bilder som brukes her. Pluss at han har laget en kjempefin video fra juletrefesten. Tusen takk for all  hjelp, George!

Lenke til videoen : https://www.dropbox.com/s/buofa04gftgq9rp/Lions%20Club%20Bergen%20Vest%20-%20Juletrefest%208.januar%202018_HD.mp4?dl=0

Parkeringsvakter Vestkanten julen 2017

Årets parkeringsvaktdugnad er vel gjennomført! Startet med nattåpent 17. november, og medlemmene stilte opp til og med lille julaften, 23. desember. De siste fjorten dagene var det vakter daglig! Fikk god hjelp fra LC Laksevåg.

I en mail takker president Tore Haugland - Alfred Kval for flott gjennomført forhåndsarbeid, samt stor takk til alle som har bidratt til at vi også i år har fullført denne jobben til tjue i stil, og til glede for alle dem vi er i stand til å gi en hjelpende hånd med de midlene vi får inn!

Dessverre var det ingen som fikk tatt noen bilder fra årets parkeringsvaktdugnad!

GODT NYTT ÅR ØNSKES DERE ALLE!

Førjulskos på B-sykehuset

14. desember 2017 møtte tre av medlemmene fra klubben opp på B-sykehuset for å lage julekos for beboerne/pasientene der. Bjørn Haugen sier de hadde en hyggelig stund med pizza og allsang. Svein fikk opp stemningen med gitar og sang.

President Tore Haugland mottok følgende takk fra Trond Andersen:

Takk for en fantastisk flott julefeiring på B-sykehuset for både eldre syke og tidligere både rus- og alkoholavhengige mennesker. Det har vært en suksess hver gang. Hils alle de andre i Lionsklubben.

Hilsen Trond Andersen og klienter og ansatte ved B-sykehuset

Julebord i Lions-regi

I år som i fjor inviterte Lionsklubben i Fusa folk på 75+ til julebord i samfunnshuset i Eikelandsosen

Her er snart alle gjestane på plass

Her er snart alle gjestane på plass

2018-kalenderen

Fredag 10. og lørdag 11. november var hovedsalgsdagene for 2018-kalenderen, Fredagen gikk heller tregt, mens folk strømmet til Vestkanten lørdag, og salget gikk betydelig bedre. “Kalendergeneralen” Arvid Berntsen var godt fornøyd med omsetningen, men vi har fremdeles kalendere igjen, så han oppmoder medlemmene til fortsatt salg f.eks. via facebook!

Ola Martin hadde med lionsvennene fra California, og William og Lina var straks med og stilte seg i selgernes rekker! Kjempeflott innsats!

På standen lørdag var vi heldige og fikk hilse på - og snakke med - lionsvenner fra LC Ulvik, Svein Hansen og hans kone hadde tatt seg en weekend i by´n!. Svein er for øvrig den som nå er ansvarlig for "Løveposten" for vårt distrikt, 104E6.

Besøk fra USA

På medlemsmøtet tirsdag 7. november 2017 hadde vi gleden av å få besøk av William S. Yoon og konen Lina - fra Los Angeles Olympic Lions Club, Distrikt 4-L3. California, USA. William var District Governor 2008-2009. Etter det han fortalte hadde de samme problemer der med å rekruttere nye «unge» medlemmer.

 

Under bergensbesøket var de innkvartert hos Inger Alise og Ola Martin Rongved.

Fiskalåret 2017 – 2018 er godt i gang

Oppgavene står i kø fremover. Først ut er salg av den flotte kalenderen vår for 2018. Salget finner sted fredag 10. og lørdag 11. november, fortrinnsvis Vestkanten, men også ved butikker i nærområdet.

17. november starter «vinterens vakreste eventyr», som Alfred sier, Parkeringsvaktene – og de skal foregå helt frem til lille julaften! 

BOKLANSERING

GANDDAL BYDELSHUSET LØRDAG 11. NOVEMBER KL 12:00

LIONSBENKEN

Denne benken er en av gavene vi har gitt til lokalsamfunnet i forbindelse med 100 års jubileet til Lions Internasjonal. Den er plassert i I Straumeløypen ved idrettsparken. Vi er glade for at mange turgåere har glede av den. 

19702417_1693217590985592_4831452802004055600_n

LIONS CLUB SOTRA FEIRER

I anledning at Lions International feirer at bevegelsen i år fyller 100 år, har LC Sotra villet markere dette på flere måter blant annet ved å støtte gode lokale prosjekt i Sund, Fjell og Øygarden med Kr.100.000.-.

Heilt topp med seniorfest på Voss

– Eg kjem att fordi det er så koseleg å vera her, seier Else Karin Slåtten. Tysdag var ho på seniorfest i Vonheim med 60 andre.

Middagstur til Bjørkheim

Kan hende middagsluren gjekk i vasken da Lionsklubben i Fusa inviterte bebuarane på Fusa bu- og behandlingssenter til middag på Bjørkheim sist fredag.

DSCN0605

Lopper og leven i Ulvik med Oktobertorget til helga

Ulvik held på tradisjonane og feirar hausten med stor torgdag og eit godt utval av aktivitetar og arrangement i helga.

Melvin Jones til Erik Bøe i LC Os

På årets første klubbmøte, der distriktsguvernøren også var til stede, ble Erik Bøe overrakt Melvin Jones plakett og æresbevisning.

Hundvåg Håndballklubb og LC Stavanger/Øyane om «MITT VALG»

SAMARBEIDSAVTALE

Mellom

Hundvåg Håndballklubb og LC Stavanger/Øyane om «MITT VALG»

 

Avtalen gjelder for tre år og omfatter holdningsskapende arbeid mot rus og vold. Avtalen omfatter profilering av Lions og «MITT VALG» i Hundvåghallene, på alle trykksaker og ikke minst «MITT VALG» logo på alle klubbens 800 spillerdrakter. Avtalen innebærer et gjensidig arbeid mot rus og vold. Resultatet og erfaringer skalevalueres etter hver sesong.

– En velsignelse for gården

KAYA MEBY STEEN, fra bygdanytt 1/9-2017

Med kortreist tømmer og dugnadstimer i tusentall gikk luken opp for første gang på 4Hgården.
Offisielt, i alle fall.

2c2b0213-0f52-4aaf-a9c8-ab236e9d8c47

KLAR, FERDIG, GRØT: Forpakter Kjell Martin Myhr (t.v.) kunne onsdag åpne luken til det nye kjøkkenbygget på 4H-gården som Lions Club Arna har bygget. F.v. Trond Eliassen, Thor Sivertsen, Einar Tvedt, Sigfred Rosvold, og Magnar Tveranger.

Marwin Hopland tildelt Melvin Jones Fellowships

Da presidenten i LC Bergen/Bergenhus skulle informere om distriktsmøtet på vårt medlemsmøte 3. mai 2017 ble han meget overraskende avbrutt av visepresident Jan Vestby som tok ordet.

LC Laksevåg overrekker skipsmodell av Christian Radich

Edgar Hartvedt fra Lions Club Laksevåg overrakte torsdag 29.juni en skipsmodell av Seilskuten Christian Radich til Sjøkrigsskolen. Skipsmodellen ble laget i 1982 etter seilskutens  originale tegninger! Modellen ble overrakt Sjøkrigsskolen som takk for mange års samarbeid og støtte til klubbens aktiviteter! Klubbens årlige eldretreff har i mer enn 25 år vært arrangert på Sjøkrigsskolen. Christian Radich har i mange år vært en del av opplæringen på Befalsskolen for Sjøforsvaret, som nylig er blitt en del av Sjøkrigsskolen! På bildet er Edgar Hartvedt og  sjef for Sjøkrigsskolen Jon Ivar Kjelling. 

35-års jubileumsfest 2017

Festen ble holdt fredag 9. juni i Kommandantboligen i Gravdal. En flott fest, deilig mat, fine taler og flott opptreden av «ledsagerne», til musikk av Audun og Hilmar.

Chartermedlemmer og andre jubilanter fikk tildelt 35- og 30-årsmerker.

På festen ble MELVIN JONES tildelt Alfred Kval, Tore Haugland og Atle Madsen for flott, mangeårig innsats for klubben vår. Gratulerer!

Ståle Eliassen ble opptatt som medlem nr 34 på jubileumsfesten.

LIONS-gåve til barnehagane i Fusa

LIONS feirar 100-årsjubileum i år og sist torsdag fekk barnehagane i Fusa ei gåve som sto høgt oppe på ønskelista

Jubileumsgåve

Koffert til nytte og glede

Familiedag i Gullaksdalen lørdag 17. juni 2017

Som et ledd i feiringen av Lions 100-årsjubileum. arrangerte klubben vår FAMILIEDAG med rebusløp i Gullaksdalen (Alvøskogen). Medlemmene møtte kl 11 og rigget til postene ute i terrenget. Sjøspeiderne i Godvik kom i kanoer til Gullaksdalen, grillet pølser og bød på kanoturer.

Været var ikke så aller verst ved starttid, men ble litt guffent etter som timene gikk. Voss Cup ble også arrangert denne helgen, samt at skolekorpsene hadde seminarer for NM til helgen som kommer. Likevel var det 17 familier som registrerte seg for rebusløpet mellom kl 12 og 13. (Målgang kl 16.) Alle sa det hadde vært kjempegøy og rebusene alle tiders! Takk til Ola Martin Rongved som laget oppgavene og gjorde alt klart før han dro til Convention i Chicago.

En flott markering av Lions. (Vi fikk også bruk for ponchoene!)

135.000 kroner til Byprestene

Jubileumskonserten til Lions i mai ga et pent overskudd. Det får tre ideelle virksomheter nå nyte godt av.

Kjedeoverrekkelse

Stener Irgens´ siste "offisielle" presidentutøvelse for fiskalåret 2016-2017, var overrekkelsen av presidentkjedet til påtroppende president, Tore Haugland.

Takk til Stener for flott utført "presidentjobb"!!!

Vellykka jubileumskonsert i Årdal

Med ca. 400 tilskodarar og Henning Kvitnes i storform, vart konserten i Årdal ein verdig markering av jubileet. Overskotet vil nyttast til lokale formål

Gi og få en dag

Lørdag 17 juni 2017 reiste LC Ulvik og LC Eidfjor til Tråastølen i forbindelse med "Gi og få en dag".

Årsmerker

.. og disse fikk 30- og 35-årsmerker på jubileumsfesten

Årskavalkade LC Laksevåg

Her er en liten årsberetning fra LC Laksevåg

Jostein Jonassen fikk aktivitetsprisen

Jostein Jonassen ble tildelt Aktivitetsprisen 2017 for sitt lange engasjement for Hommersåk Innebandyklubb. Prisen deles ut av Lions Club Sandnes/Riska under Riskadagene.

LIONS BERGEN VEST GIR VEKK 110.000 TIL BARNE/UNGDOMSARBEID I BYDELEN.

I forbindelse med at Lions International er 100 år og Lions Bergen Vest er 35 år, har klubben gitt  to store gaver til barne-og ungdomsarbeidet i Bergen Vest. Sjøspeiderne i Godvik får kr. 70.000 og  Loddefjord Musikalfabrikk  får 40.000.

Glimt fra overrekkelsen av gavesjekkene kan du se på YouTube : 

https://youtu.be/aida93mnQCI

Jubileumskonsert med Henning Kvitnes

I anledning Lions Clubs International feirer 100 år i 2017, arrangerer Hjelmeland Lions konsert med Henning Kvitnes

PRESSEMELDING

LC Begen vest gir vekk 110.000 til barne/ungdomsarbeid i bydelen.Se film fra klubbmøttet her....

"Gje og få ein dag" på Jæren

Lørdag 17.juni er Sandtangen på Bryne staden der skal LC Jæren skal markera 100 års dagen for Lions. Du er med dette invitert.

Melvin Jones utmerkingar i LC Karmsund Nord

Jarmila Sestak og Alf Bernhard Thorsen mottok denne uken Melvin Jones Fellowship Award for deres personlige holdninger og innsats i lokalsamfunnet over lang tid.

Lions jubileumskonsert 21.mai 2017

Søndag 21.mai 2017 arrangerte Lions Club Laksevå konsert til inntekt for Safe Center i Libanon. Alle artistene stilte opp gratis.

Videoklipp fra konserten kan du se ved å klikke på en av disse lenkene :

Kortversjon (ca 18 min) : https://youtu.be/67llxyC1-Dc

Hele konserten (2t 15 min) :https://youtu.be/xj3t8YmAF80

Redigert versjon 1 t 30 min :  https://youtu.be/17M5IQU6YYI

Lions Club Åsane Nord og Lions Club Åsane går sammen

Vi går sammen i Åsane for yte enda bedre hjelp til de som trenger oss.

Lions markerer 100 årsjubileum

Lions markerte sitt 100 årsjubileum med godt synlig innslag i prosesjonen 17.mai i Bergen. I tillegg hadde ble personer som hadde behov for å sitte for å se prosesjonen fraktet inn til sentrum med busser og  tildelt sitteplasser på tribunen på Torvalmenningen.

Trykk på lenken for å se video: https://www.dropbox.com/s/ia16gl86hp06p0b/Lions%20100%20%C3%A5r%20_HD.mp4?dl=0

Jubileumsgaven er kommet opp i 1.024.100,-

Vi har kommet opp i  Kr. 1.024.100,-

Protokoll fra Distriktsmøtet

Her finner du protokoll fra DM 2017 104E6

H.M. Kong Harald setter seil med Lions og barnevernsbarn

Pressemelding: Hans Majestet Kong Harald, som er Lions Norges høye beskytter, ønsker å være med på markeringen av Lions Clubs International* sitt 100-årsjubileum i Oslo 3. juni.

Hans Majestet Kongens Gardes Drill- og musikktropp til 100-årsmarkering i Sandefjord 18.juni 2017.

17. og 18. juni 2017 vil det bli storstilt feiring av vårt 100-års jubileum i Sandefjord.

Vi er så heldige at vi får besøk av Hans Majestet Kongens Gardes Musikk- og Drilltropp som vil lede en stor oppmarsj i Sandefjord sentrum søndag 18. juni 2017. Alle Sandefjords skolekorps vil delta, og det blir et stort fellesnummer før Garden gir oss en drilloppvisning som årets gardister skal turnere med både i Norge og utlandet denne sommeren.

Åtte deltakere klar for semifinale

Etter to innledende runder er åtte bakeglade semifinalister nå klare for semifinalen i Hele Hommersåk baker. Den 10. mai gjelder det å lage den beste kaka for å gå videre til finalen.

Lions Riksmøte 2017 Hønefoss

Saksdokumenter til Lions Riksmøte 2017 Hønefoss

Sakspapirer samlet Distriktsmøtet 2017

Vedlagt ligger sakspapirer til Distriktsmøtet 2017

Rockekonsert i Eikelandsosen

Fusa-Rock

Torsdag 9. mars klokka 18:00 inviterer Fusa Rockeklubb og Lionsklubben i Fusa til konsert i Eikelandsfjorden samfunnshus i Eikelandsosen

Mange bekkar små

13. januar opna Lions Norge sitt SAFE-senter for syriske flyktningeborn i Bekaadalen i Libanon. Senteret kan ta imot opp mot 400 born og er etablert i samarbeid med den lokale organisasjonen, Beyond og Libanesiske styresmakter.

Søgne Lions juletreinnsamling

Søgne Lions juletreinnsamling

Lørdag 14. Januar 2017

Matkasser til jul!

Tradisjonen tro har vi også i år delt ut matkasser til jul. Psykiatritjenesten i Laksevåg har ansvaret for å fordele matkassene til personer som de vet trenger en oppmuntring i en vanskelig hverdag.

Rema 1000 på Laksevåg senter hjelper oss med å finne fram til det rette innholdet og medlemmer i lionsklubben står for pakkingen. I år ble det pakket 30 kasser med matvarer til en verdi av ca. 30 000kr.

2017: Jubileumskonsert i Stavanger konserthus

Lions 100-års jubileum markeres her lokalt med storstilt konsert søndag den 14. mai.

Varm takk frå Julekaravanen og Lions Safe Senter

Vår sekretær Anette Pemmer sender ei varm takk til alle klubbane i Distrikt 104E som har vore med og støtta Julekaravanen og Lions Safe Senter i Libanon.

Lions Club Laksevåg deler ut jubileumsgaver

Tirsdag 29.november ble åpning av trimrommet med det nye utstyret markert på Lyngbøtunet.  Vi har investert i utstyr som skal gi beboerne  trim på sykkel med videobilder som vises under sykkelturen.

Solsletten skal åpne sitt trimrom senere.

Lokalavisen Sydvesten var tilstede under åpningen. Les artikkelen her : https://www.dropbox.com/s/4xj2x2j14kwmj5h/Sydvesten%206.desember%202016.pdf?dl=0

Sunde har fått seg hjertestarter!

Hjertestarteren er plassert hos Rema 1000 Sunde og er en gave til Sunde og Kverneviks befolkning

i forbindelse med at  Lions Club Stavanger Hafrsfjord er 35 år.

Seniorfest i Osterøyhallen.

Når det er høstferie på skolen, da har Lions Club Osterøy seniorfest. I år var været også med på laget. Sol og fint høstvær torsdag 13. oktober.

Presentasjon av Tråastølen

På presidenttreffet i Eidfjord 10.september 2016, ble det vist en presentasjon av Tråastølen.

Trykk på denne lenken til You Tube :

Tråastølen - presentasjon på Lions presidenttreff 10.september 2016

Lionsklubben i Fusa satsar lokalt

Mykje av dei pengane Lionsklubben samlar inn går til naudsynte tiltak for dei som har det verre enn trygge fusabuar. I år har klubben satsa mykje også i nærområda

Vinnar av teiknekonkurranse

Abdul Karim Imad Alsadek som bur i Kinsarvik i Hardanger vann teiknekonkurransen til Lions D104E6.Teikninga vert sendt vidare til landskonkurransen der den er med i konkurransen om Lions Noreg si beste teikning.Abdul Karim har og sendt med ei historie om seg sjølv. 

Månadsbrev nr 5 frå DG Kari

Tida går fort, men Kari har funne tid til å skriva eit nytt månadsbrev. Her tek ho for seg m.a. Annette Pemmer si reise til Bekaadalen i Libanon der Lions held på å reisa Lions Safe Center for born. Les meir i månadsbrevet.

Gje og få ein dag 17. juni 2017

Her ber me om å få tilbakemelding om kven som planlegg markering av Lions 100 års jubileum. Sjå vedlegg.

Gje og få ein dag hjelp til profilerin

Her kjem tips og råd til kva som kan gjerast for å markera profileringsdagen 17. juni 2017 i samband med Lions 100 års jubileum.

Jubileumsgave til befolkningen i Sola

Jubileumsgave til befolkningen i Sola

Mohammed Ghasemi fikk Lions Tulipanpris 2016

Det er mye god forebygging i gode fritidstilbud. Mohammed Hassen Gilani Ghasemi, blant venner kalt Mohammed Ghasemi, fikk prisen for sitt arbeid for barn og unge i Lørenskog.

Tråastølen

Stiftelsen Tråastølen.

Informasjon for medlemsklubber o.a. Distrikt 104 E6