Løvenytt Juli 2019 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Løvenytt Juli 2019

Da er juli snart unnagjort og vi er på vei inn i August. Løvenytt er sen denne måneden grunnet ferie, som forøvrig var veldig deilig og kjærkommen etter en hektisk vår.

Det er kommet litt stoff i sommer som er publisert i dette nummeret, det er flott å se aktiviteter også i sommermånedene.

Minner om frist for agust som er 10.august for stoff til neste nummer som kommer rundt den 15. i måneden. Øverst på ønskelisten er å få en tilbakemelding fra hver eneste klubb i distriktet, med en oversikt over alle arrangementer dere skal ha i kommende Lionsår. Dersom dere ikke vet datoen for et arrangement, så vet dere kanskje måneden nå. Fint om vi kan dele dette med hverandre.

Har dere tips til aktiviteter som dere ønsker å dele, så kom med det. I tillegg er det fint om dere alle aktivt bruker sosiale medier på å formidle hva vi i Lions gjør for samfunnet, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det er mange som ikke vet hvem vi er eller hva vi står for. Vi har veldig mye fint å dele med omverden.

God lesning og fortsatt god sommer!

Løvenytt kan du laste ned her.