Løvenytt Juni 2019 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Løvenytt Juni 2019

Sommeren er her og for mange betyr det en velfortjent ferie. Løvenytt er her, litt forsinket siden vi har vært litt bortreist, men bedre sent enn aldri.

Det er kanskje ikke alle artikler som er kommet med denne gangen, mye fordi det er litt frem og tilbake med mailbokser.

Det som er viktig for dere å vite er at tidsfrist for å få stoff med i Løvenytt er den 10. i hver måned, og dere sender det inn til mailadresse: D4.LN@Lions.no

I dette nummeret ligger det også en helside med informasjon om den kommende Lionskonferansen, hold av helgen 25-26 oktober så sees vi der. Det kommer ut informasjon om påmelding på vår hjemmeside i løpet av kommende helg, og i tillegg vil det bli lagt ut et facebook arrangement.

Til dere som reiser på Lions International Convention i Milano ønsker jeg lykke til. Ta mange bilder og send noen til Løvenytt slik at dere kan dele slike minner med oss andre. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig god sommer!

Løvenytt kan du laste ned her.