LC Arendal 60 år - Tulipanaksjon og jubileumsgave | www.lions.no

Jubileumsgaven

LC Arendal 60 år - Tulipanaksjon og jubileumsgave

Tulipanaksjon og 60 års jubileumsgave

Lørdag, den 27. april var LC Arendals medlemmer i gang med årets Tulipanaksjon. En regntung dag klarte ikke å dempe engasjement og smil og bukettene gikk unna.Stinta skoles musikkorps spilte til glede for fremmøtte og forbipasserende. Etter en flott musikalsk hilsen ble de avløst av Arendal Guttemusikk korps som også hilste med flott musikk. Deretter tok klubbens president Torgeir Hermansen ordet. Han kom raskt inn på at klubben i år feiret sitt 60 års jubileum og ønsket å gi en gave i beste Lions ånd. Hva kunne vel være bedre enn å støtte arbeidet for barn og ungdom gjennom en gave til byens to musikkorps, Stinta skolemusikkorps og Arendal guttemusikkorps? Frem kom to representanter for korpsene. Med smil og applaus fikk de overrakt klubbens jubileums gave på kr. 60000 hver. Presidenten gratulerte og ønsket lykke til videre med arbeidet.

LC Arendal skal feire sitt 60 års jubileum den 15. juni 2019.