Ny TV til Bamble Helsehus | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Ny TV til Bamble Helsehus

Avdelingsleder Lena Charlotte Bredsand til venstre og Ragnhild Svendsen i Bamble helsehus takker her presidenten Øystein Dobbe i LC Bamble for den fine gaven.      Foto: Rolf Linneberg

Ny TV til Bamble Helsehus

Bamble Lions har igjen ordnet med en gave til helsehuset i Bamble.

bilde 2 IMG_3609

Denne gangen er det Pleie 3, langtidsavdelingen i 3. etasje som kan glede seg over å få en ny smart-TV på hele 65 tommer. Vi er veldig fornøyd med Bamble Lions bidrag sier avd.leder Lena Charlotte Bredsand. Her har vi fått en gave som vil bety mye for alle pasientene og pleiere i denne avdelingen. Ved siden av å følge med på nyheter, sport og andre begivenheter kan vi spille musikk og arrangere filmkvelder så vi er veldig takknemlig for denne gaven sier Lena Charlotte.

LC Bamble med presidenten Øystein Dobbe og kasserer Arne Pettersen sto for overrekkelsen av gaven den 20. februar 2019 til avd. hvor pleiere og pasienter var til stede for å ta gaven i bruk.