Løvenytt Januar 2019 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Løvenytt Januar 2019

Da er et nytt kalenderår startet, mens vi er midt i et Lions år. Her er første nummer for 2019, og med det så ønsker jeg dere alle et riktig godt nytt år.

Det er hyggelig om dere sender inn vinteren og vårens aktiviteter med datoer til Løvenytt. Husk at dere kan få besøk fra fjern og nær. Vervekonkurransen med sekundering i bladet, håper jeg er med å bidra til medlemsvekst. Vi ser at det kommer til nye medlemmer og det er vi veldig glad for. Husk å ta vare på hverandre!

Send inn bidrag til Løvenytt, det trenger ikke være langt, men noen ord om hva som rører seg. Bilder er alltid hyggelig. Er det andre ønsker for innhold, så send en mail til Løvenytt på adresse D4.LN@Lions.no så vurderes dette. Frist for bidrag til bladet er 10. hver måned.

Løvenytt kan du laste ned her.