Løvenytt Desember 2018 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Løvenytt Desember 2018

Da er årets julenummer endelig ferdig. Publiseringen er litt sen denne gangen for det er kommet så utrolig mye flott stoff til avisen, og jeg kunne ikke si nei til dem som kom i siste liten.

Det er fantastisk så mange flotte aktiviteter og gaver vi deler med våre omgivelser, som skaper takknemlighet og glede både lokalt og internasjonalt. Vi har all grunn til å være stolte Lions når vi leser alle de flotte reportasjene som er sendt inn denne måneden. Julenummeret har vært en glede å lage.

Ønsker dere alle en fantastisk fin og fredfull jul sammen med familie og gode venner. Ta vare på hverandre og husk anerkjennelse til dem som lager mat, som vasker gulvene, som bærer inn ved, og alle de andre hverdagslige syslene som vi tar som en selvfølge. Husk å sette pris på alle de små gledene i hverdagen. Riktig god jul!

Løvenytt kan lastes ned her