Nytt og større brukt bok utsalg | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Nytt og større brukt bok utsalg

Etter flere år med omflakkende tilværelse har Lions Club Holmestrand fått en langtids leieavtale til vårt brukt bok utsalg.

Nå har vi to etasjer med utsalg, sier en entusiastisk Klubbmester og bok "general" Rolf O. Bjercke, flankert av Dagfinn Larsen, tidligere skolesjef og bok-entusiast. De to er drivkraften i boksalget, men alle medlemmene bidrar som bokselgere. Bøkene doneres til klubben og vi sorterer og katalogiserer. Pocketbøker koster 10,- og Innbundne bøker Kr 20,- Også har vi noen sjeldne godbiter som prises lavere enn antikvariater, så her er det gode muligheter for en god handel, forteller Rolf.

Vi er 16 medlemmer, på utkikk etter noen flere, engasjerte mennesker, til å bidra - både i dugnaden boksalg, men også i klubbens virke. Å være Lions medlem er svært givende og positivt.

Nytt og større brukt bok utsalg

44330661_1099734033526682_251576347858567168_n

Lions Club Holmestrand har fått nytt og større brukt bok utsalg i Tordenskiolds gate

Charterbrevet