Løvenytt oktober 2018 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Løvenytt oktober 2018

Da er høstjevndøgn passert og et nytt Løvenytt er klar for dere. Høstjevndøgn er når dag og natt er like lange ... men bare nesten. Her i nord er faktisk dagen fortsatt bittelitt lenger enn natten.

Det er mye flott som arrangeres i distriktet vårt, og jeg håper nummeret faller i smak. Jeg ønsker også at du sender inn litt om hva som skjer i nettopp din klubb, og bilder tas i mot med takk. Jeg tar meg friheter til å pynte litt rundt tekst og bilder, så det trenger dere ikke tenke på. Skriv gjerne ut Løvenytt og ta det med på klubbmøte slik at alle kan ta en titt.

Annonser gjerne om arrangementer dere skal ha, neste nummer kommer ut ca. 15.november.

Fristen for å komme med i neste nummer er 10.november. Benytt mailadresse: D4.LN@Lions.no

Last ned Løvenytt her.