Lionsprisen 2017 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4

Lionsprisen 2017

Nesbyen Lions delte ut Lionsprisen 2017 til Nes Røde Kors omsorg.

Arne Aamellen, Inger Sorteberg og President Terje Engebakken

Arne Aamellem kom med forslaget om å dele ut årets pris til Nesbyen Røde kors omsorg, for det arbeidet de gjør for mange rundt om i Nes kommune.

Røde Kors omsorg som hadde sitt 40 års jubileum i 2016, har 27 medlemmer og 18-20 aktive.

De besøker beboerne på aldersavdelingen og B-blok på Elverhøy helsetun to ganger i måneden. De er innom boligene på Sagtomta  som ligger i tilknytning til Elverhøy, en gang i måneden, der blir det servert kaffe og kaker med stor oppslutning og praten går livlig.

Til påske og jul deles det ut blomster til alle avdelinger på Elverhøy og stuene på Sagtomta.

I påsken blir det servert påskelunsj, småmat og bløtkake i Sorenskrivergården og i stuene på Sagtomta. Dette er et populært tiltak for mange som sitter aleine i påsken og det blir satt stor pris på.

Det blir arrangert turer for de eldre om sommeren med stor deltagelse. I 2016 gikk turen til Reinli stavkirke.

På høsten er det samling til fest på Næringstunet med hyggelig underholdning, med servering av smørbrød og bløtkake.

Inger Sorteberg mottok prisen på vegne av Røde Kors omsorg.