Lions Tulipankonsert | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Lions Tulipankonsert

Kongelige Norske Marines Musikkorps med dirigent Bjarte Engeset.

Lions Tulipankonsert

Fredag 28. april arrangerte Lionsklubbene i Horten, LC Borre, LC Horten og LC Horten Misteltein, konsert med Kongelige Norske Marines Musikkorps, på folkemunne kalt Marinemusikken.  Når de 3 Lionsklubbene i Horten går sammen om å arrangere en konsert dagen før tulipanaksjonen, så er det jo klart at den må hete Lions Tulipankonsert.

Marinemusikken tok ikke betaling for spillejobben, og overskuddet fra konserten deles likt mellom Borre Allsport og fritidsaktiviteter for fattige barn i Horten Kommune.

Det ble en uforglemmelig kveld for de drøyt 200 tilskuerne som storkoste seg. Marinemusikerne og ikke minst dirigenten, Bjarte Engeset, var i praktslag. Det ble spilt verker av Oscar Borg, som var fra Halden.  I det ene kjente verket etter det andre lot marinemusikken sine toner flomme ut over publikum som var raus med applausen.

Med dirigentens kommentarer mellom hvert innslag, ble vi godt kjent med komponisten, og ikke minst med dirigenten selv og Marinemusikken.

IMG_1459  Kopi  Kopi (3)red

Både før konserten og i pausen solgte damene i LC Horten Misteltein hjemmebakte kaker og kaffe. Dette var noe publikum satte pris på. Alle kakene ble fortært med brede smil og rosende ord, og lionsdamene strålte om kapp med publikum.

IMG_1465 (3)red

Siden dette var en Tulipankonsert, var det bare rett og rimelig at alle musikerne, dirigenten og lydmannen fikk hver sin tulipanbukett med seg hjem.

Vi takker alle som var med og gjorde denne flotte konserten mulig!

På vegne av lionsklubbene i Horten

Bjørn O. Sjøvoll
PRK/LC Borre