Lions Club Skien deltok på Gulsetdagen 22. april 2017 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Lions Club Skien deltok på Gulsetdagen 22. april 2017

Presidenten, Tor Helge Hartvigsen på Lions Club Skiens stand på Gulsetdagen.

Lions Club Skien deltok på Gulsetdagen 22. april 2017

Årets Gulsetdag ble avholdt på Gulsetsenteret i regi av Gulset Nærmiljøsenter. Arrangementet varte fra kl.10.00 til 14.30 lørdag 22.4.2017.

Lions Club Skien var representert med egen "stand" og her kunne du møte presidenten, Tor Helge Hartvigsen.

LC Skien presenterte seg ved bruk av en selvgående PowerPoint på storskjerm og ulike info-skriv og "Hva er Lions" og hva driver medlemmene i LC Skien med.

Klubbens stand ble godt besøkt og kanskje ble det oppnådd god dialog med endel potensielle nye medlemmer, iallefall var det flere som fikk invitasjon til å komme på klubbens neste medlemsmøte for å kanskje bli bedre kjent med Lions og de øvrige medlemmene i Lions Club Skien.

Presidenten syntes det hadde vært en både viktig og hyggelig promotering av Lions og LC Skien.