Tulipanaksjonen i Tønsberg | www.lions.no

Forsiden > Distrikt 104 D4

Tulipanaksjonen i Tønsberg

x-3

Tulipanaksjonen 2017 siste uken i april ble også denne gang en stor salgssuksess. Tønsbergklubben hadde egentlig delt aksjonen i 4 aktiviteter som var adskilt både i tid og rom. Forhåndssalget til foretninger og bedrifter startet tidlig i februar. Den dagen vi mottok de bestilte tulipanene ble disse delt ut til kundene, sammen med en hilsen og en faktura. Fredag i aksjonsuken var klubben tilstede på Nøtterøy med salg av tulipaner, og lørdag var klubben på Tønsberg torv med lykkehjul ,kakelotteri og salg av restbeholdningen av tulipaner. Hele 550 buketter ble solgt i løpet av aksjonsdagene

x-1

I god tid før aksjonsuken startet, tok medlemmene en runde til sine ”faste” kunder for å tilby årets tulipaner, og salget gikk strykende. Her er alle salgsmetoder tatt i bruk, direkte besøk, telefon, E-mail osv. I de fleste tilfeller blir vi mottatt med et smil og bestillingen blir notert. Mange kjenner vår logo med den friske og den visne tulipanen, og vil gjerne støtte klubbens arbeid mor rus og narkotika. Ofte følges bestillingen av en hyggelig kommentar om det positive arbeidet som Lions utfører, noe som gir inspirasjon til å fortsette arbeidet.

Onsdag 26. april ble tulipanene hentet i Larvik og levert til kundene våre. Her blir medlemmene delt i to arbeidsgrupper, som tar hver sin gruppe av kundene. Den ene gruppen tar sentrum av byen og deler ut tulipaner ved hjelp av ”apostlenes hester”, mens den andre gruppen benytter bilen til å levere ut tulipaner som er spredt over litt større avstander. Ofte er det også litt større leveranser. Når de flotte tulipanene blir delt ut er det bare hyggelige kommentarer å få!

Fredag 28. april hadde noen av medlemmene okkupert inngangen til Bellevue-senteret på Nøtterøy, med plakater og tulipaner. Mange tok seg tid til å stoppe opp for å støtte tulipanaksjonen, og mange ”godord” ble høstet. I løpet av tre timer var alt utsolgt!

Lørdag 29. april ble Tulipanaksjonen avsluttet med kakelotteri på Tønsberg torv, og med utdeling av bokgaver til barna. Dette var meget populært i solskinnet og godværet på lørdag, selve Tulipandagen. Mange barn fikk med seg en gratis barnebok, og både foreldre og besteforeldre satte pris på gavene. De var også rause med å spille på lykkehjulet, med håp om å få med seg hjem en delikat og velsmakende kake.

x-2

Overskuddet fra Tulipanaksjonen setter klubben i stand til å bidra positivt til arbeidet mot narkotika i distriktet vårt. ”Mitt valg” og ”Bry Deg -uteliv” i Tønsberg kommer høyt opp på prioritetslisten.