JULESTEMNING PÅ BARNE OG UNGDOMSAVDELINGEN | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
JULESTEMNING PÅ BARNE OG UNGDOMSAVDELINGEN

Mange barn og unge må av ulike årsaker tilbringe jula på Barne- og Ungdomsavdelingen (BUA) på SSA.

Noen av Lionsklubbene i Arendalsområdet ville gjerne gjøre dette oppholdet litt triveligere, og bidra til skape å skape den gode julestemning.

Fredag 16. des. troppet derfor representanter for Lionsklubbene opp på BUA på sykehuset i Arendal, og overrakte et stort lass julepresanger.

Avdelingssjef Ellen Kopstad (til venstre på bilde) og sykepleier Sigrunn Fidje Blågestad fra BUA tok imot, og gledet seg til å dele dem ut på julaften.

Lionsklubbene jobber blant annet med å samle inn midler til veldedige formål, uten vederlag av noe slag.

Det er ofte lokale unge og eldre med behov som nyter godt av dette.