Førjulskveld på Saltrød Bo og omsorgssenter. | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Førjulskveld på Saltrød Bo og omsorgssenter.

Torsdag 1 desember inviterte LC-Moland til hyggekveld på senteret. Dette er blitt en fin tradisjon som klubben har fulgt opp i mange år. Det var tydelig at dette blir satt pris på, for stua ble helt full med beboere og deres nærmeste.

Leder for senteret Vigdis Langemyr åpnet med å ønske velkommen. Hun takket Lions for innsatsen på senteret og gaver de har fått, ikke minst for den flotte pengegaven de fikk i anledning klubbens 50 års jubileum. Gaven var øremerket til trivselstiltak og hun redegjorde for hva pengene var brukt til.

Sangjentene Lise og Tulla sto for underholdningen med kjente og kjære melodier som mange kunne, og nynnet derfor villig med.

Det ble servert bløtkake, pepperkaker og kaffe. Betjeningen takket til slutt for en koselig kveld og ønsket Lions hjertelig velkommen også neste år.