To Melvin Jones utmerkelser delt ut på klubbens julebord. | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4

To Melvin Jones utmerkelser delt ut på klubbens julebord.

Det ble ekstra historisk sus over utdelingen av hederspriser på julefesten. Aldri før har to stykker gjort seg fortjent til utmerkelsen samtidig.Melvin Jones er Lions høyeste utmerkelse, den henger selvsagt høyt og er krevende å oppnå, men jammen var to av våre kvalifisert til å få den i år!

Utdeling av ulike hederspriser fikk et ekstra høytidelig preg over seg da det viste seg at to medlemmer hadde gjort seg fortjent til å få Melvin Jones plaketten. Dette er et synlig bevis på og en anerkjennelse av medlemmenes fremragende innsats for Lions gjennom mange år.

Odd Killingstad har vært medlem i klubben i 40 år og ikke nok med det, men han har, som en av de ytterst få i hele landet, vært med på alle klubbmøtene i hele denne perioden! Han har vært president, kasserer og sekretær i klubben, deltatt i alle klubbens aktiviteter og på alle måter vært en enestående representant for sin klubb.

Magne Gunnar Thorrud har vel 30 års medlemsskap bak seg og har en svært aktiv og mangesidig bakgrunn i administrativ virksomhet i Lions. Han har vært president i klubben 2 ganger, soneleder, vdg1, vdg2 og distriktsguvernør i distrikt 104G da dette distriktet gikk inn i det nye distrikt 104D. Han deltok meget aktivt i omorganiseringen av MD104 og var en kortere stund assisterende guvernørrådsleder. Begge har utført en formidabel innsats på hver sine felt og klubben er svært stolt over å ha disse to som medlemmer i klubben!

Det ble videre delt ut merke for 15 års medlemsskap til 3 stykker, 4 medlemmer fikk merke for 30 år og et medlem fikk for 35 års medlemsskap. Så viste det seg også at hele 16 medlemmer hadde såkalt 100% tilstedeværelse å klubbmøtene gjennom året.

Etter dette begynte den umiskjennelige duften av stekt ribbe å sive gjennom lokalene, og dermed var veien inn til det egentlige julebordet ganske kort. Som alltid var det et langt bord, fylt med alt man kan tenke seg og drømme om av julemat, og som alltid stemmer ikke øyemålet og magamålet overens. Men med noen innlagte tekniske pauser der man kunne nyte litt av glassenes smaksperler, så løste alt seg på den aller beste måte.

Etter en kaffekopp med enda litt godt til og noen runder på dansegolvet, var en minneverdig julefest til ende.