PEETELI OMSORGSSENTER forbereder skolestart i Tallinn | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
PEETELI OMSORGSSENTER forbereder skolestart i Tallinn

Godt organisert utdeling av skolemateriell i Peeteli

PEETELI OMSORGSSENTER forbereder skolestart i Tallinn

Skolestart i Tallinn er alltid første hverdag i september, en dag som markeres med at barna  skal være fint pyntet og gjerne ha med blomster til klasselæreren. For mange barn kan dette være vanskelig, derfor sørger Peeteli år etter år for at fattige barn kan møte til første skoledag  både med rene klær, ny skoleransel og tilstrekkelig skolemateriell.

Lions har i flere år sendt penger til Peeteli i god tid før skolestart, og gjort det mulig for Peeteli å invitere til utdeling av skolemateriell. Mange barn og unge møter opp i Peeteli, gjerne sammen med foreldre og besteforeldre, da dette er en gledens dag for alle som er til stede. Utdelingen er godt organisert slik at alle mottar det de trenger ut fra klassetrinnet de tilhører. Etter utdelingen samles alle til hyggestund og et godt måltid. Takk til LC Vegårdshei og LC Sem som også i år sørget for at over 200 barn og unge mottok det de trengte for å få en god skolestart nå i høst!