Grillfest i Borreparken | www.lions.no

Grillfest i Borreparken

Fornøyde gjester

Grillfest i Borreparken

22 juni hadde Lionsklubbene Horten og Borre invitert beboere og ansatte fra bofellesskapene i Dronningringen, Fogdehagen, Miljøtjenesten, Baggerød, Basen og Myrløkken til stor grillfest i Borreparken. Noen pårørende hadde også funnet veien til arrangementet.  Alt i alt var det mellom 70 og 80 mennesker som koste seg i sommersola.

Gjestene ble traktert med lettbrus, grillede pølser og karbonader med tilbehør. Det var tydelig at dette falt i smak, for det var til tider stor pågang ved grillene, så grillerne hadde sin fulle hyre med å ha nok varme pølser og karbonader til enhver tid.

20160622_152755

Etter at pølser og karbonader var vell fortært og Knut Roppestad hadde underholdt med sang og gitar, var det tid for kaffe og kaker. Kakene hadde beboerne selv bakt. Deretter var det tid for den populære utlodningen. Den innbrakte godt over 1250,- kroner som ble loddet ut, og Basen var den heldige vinner. De vil bruke pengene på noe som alle har glede av.

20160622_155114

Dette ble en hyggelig ettermiddag ute i det fri for både gjester og arrangører.