Bakgårdsprosjekt hos Kirkens bymisjon | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Bakgårdsprosjekt hos Kirkens bymisjon

Det er norske flagg, vimpler, jordbærkake og kaffe, og ikke minst brede smil rundt bordet.

Bakgårdsprosjekt hos Kirkens bymisjon

Lions ble 31. mai invitert inn i bakgården til Kirkens bymisjon i Tønsberg. Der hadde ”Myrsnipa” stelt i stand flott åpning av den nye grill- og solterrassen sin. Snorklipping og markering  av Lions som giver var også en del av seremonien.

Det hele startet i februar da noen av de ivrige ansatte på ”Myrsnipa” ymtet frempå om at de ønsket seg en koselig uteplass i bakgården, som barn og foreldre på ”Myrsnipa” kunne nyte i

049-min

sommersolen. Med mye rot og skrot og februarkulde var det kanskje ikke så lett å se potensialet, men det var lett å falle for varme smil. Prosjekt ”Bakgården” ble vurdert av styret, og lagt frem for klubben. Forslaget ble enstemmig vedtatt, og rikelig med penger til prosjektgruppen ble bevilget.

121-min

Etter Tulipanaksjonen satte arbeidsgruppa i gang med jobben. Først var det høytrykks-spyling av flisene, deretter utskifting av gjerdet mot naboen, maling  av murvegger, innkjøp av benker og bord, blomsterkasse og planting av blomster . Og til slutt ble det også plass til en el-grill som lett kan tas inn for å unngå tyveri. Som man ser er snekkerne godt fornøyd med jobben.

Da ”Myrsnipa” på den siste maidagen , i strålende solskinn, inviterte til høytidelig snorklipping, var det mange Lions som fant veien til bakgården. Det ble også sagt mange hyggelige takkens ord til Lions og aktivitetsgruppa for et særdeles flott resultat. Det er lett å se av smilene til damene fra ”Myrsnipa” at de er fornøyde med resultatet, og de gledet seg stort til å la barn og foreldre ta i bruk denne nyvinningen.

DSC01405[1]-min