Lions Tulipanaksjon - 30. april 2016 | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Lions Tulipanaksjon - 30. april 2016

Blide tulipanselgere på alle steder vi solgte tulipaner!

Lions Tulipanaksjon - 30. april 2016

Motto for aksjonen er "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

En av Lions hjertesaker er forebyggende arbeid blant barn og unge. De unge vet mye om narkotika, men ikke nok om å ta de riktige valgene. Et godt skole- og læringsmiljø er viktig for å styrke barns sosiale kompetanse. Lions har derfor utviklet et undervisningsprogram som heter "Det er mitt valg". Tusenvis av barn og unge får hver dag trening i å ta ansvar, kommunisere, få økt selvtillit, ta beslutninger og sette seg mål. Gjennom Lions Tulipanaksjon kan vi finansiere dette arbeidet. Takk for din støtte!

Moland Lions Club har solgt tulipaner til inntekt for årets Tulipanaksjonen på Matkroken i Kilsund, Coop Extra Eydehavn, Kiwi Saltrød, Rema 1000 og Meny Krøgenes.

Mange har bidratt, Christian med organisering, Kjell som har hentet tulipaner og alle som har stått og solgt. Takk til alle!

Moland Lions Club har bestilt og solgt 1200 tulipaner!