Utdeling av overskuddet fra "Varden-Lions Julelotteri" 2015. | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Utdeling av overskuddet fra "Varden-Lions Julelotteri" 2015.

Glade givere og gavemottakere:

Fra venstre: Øyfrid Storch, Harald Hustoft, Kai Aurbekkholen, Alexander Gunnerud, Dag Gladsø, Arne Sørlie og Torbjørn Glenna. I front står president i Lions Ivar Sørensen (t.h.) og visepresident Tor Helge Hartvigsen.

Utdeling av overskuddet fra "Varden-Lions Julelotteri" 2015.

Mandag 21. desember var det en  hyggelig samling i kantina hos avisen "VARDEN". Anledningen var at overskuddet fra årets (2015) "Varden/Lions-Julelotteri" skulle deles ut. Og tilsammen ble det delt ut over 90.000,- (!)

Julelotteriet ble i 2015 gjennomført for 56. gang(!!) og i alle disse årene har avisen "VARDEN" vært en meget aktiv samarbeidspartner. Og LC Skien vil også benytte anledningen til å takke alle våre sponsorer som hvert år stiller opp og støtter lotteriet med gaver/gevinster og/eller pengestøtte.

Årets overskudd ble gitt i form av betydelig økonomisk støtte til følgende organisasjoner: Skien Diakonale Senter, Kirkens SOS-Telemark, Norges Blindeforbund-Telemark, Julemiddag-Skien Misjonskirke, Frelsesarmeen, Gurvika HC-Camping i Nevlunghavn.