LC Skien deltok på Frivillighetsdagen på Gulset Nærmiljøsenter. | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
LC Skien deltok på Frivillighetsdagen på Gulset Nærmiljøsenter.

Tom Nilsen(v) og Tor Helge Hartvigsen hadde mange hyggelige "besøkende" under årets Frivillighetsdag på Gulset.

LC Skien deltok på Frivillighetsdagen på Gulset Nærmiljøsenter.

Lørdag 5. desember 2015 var LC Skien reprensentert med egen "stand" på Frivillighetsdagen på Gulset Nærmiljøsenter. Denne "Frivillighetsdagen" er en sammenkomst for alle de frivillige organisasjonene i Skien kommune og som har en eller annen tilknytning til bydelen Gulset.

LC Skien var representert med Ivar Sørensen, Tom Nilsen, Torgunn Lassen, Tor Helge Hartvigsen og Bjørn Kortner som fikk gode tilbakemeldinger fra mange av de fremmøtte Gulset-beboerne (og kanskje fikk vi vervet noen nye Lions-medlemmer også?). En av aktivitetene denne dagen var bl.a. utdeling av æresprisen "Årets Gulsetbeboer", samt at Nærmiljøsenteret demonstrerte sine innleide ”Rickshaws” sykler med stort dobbeltsete foran. De ønsker å kunne tilby gratis sykkeltur til bevegelseshemmede, eldre og yngre brukere. Syklene betjenes av frivillige sykkelpiloter og har elektrisk hjelpemotor. De ønsker seg flere som kan bidra som piloter (noe for sporty Lions-medlemmer?)

Og det ble også god omsetning på lodder til årets "Varden/Lions Julelotteri", det var tydelig at det var mange også på Gulset som kunne ønske seg en ny bil til jul (hovedgevinsten i Julelotteriet).