Gave til Nesbyen Skolekorps | www.lions.no

Distrikt 104 D4

Forsiden > Distrikt 104 D4
Gave til Nesbyen Skolekorps

Nesbyen skolekorps spiller på høstkonsert.

Gave til Nesbyen Skolekorps

Dyktige musikere i Nesbyen skolekorps spiller sammen med Nesbyen Hornmusikklag.

Høstkonsert med overraskelse.

Nr-1

Leder i styret for Nesbyen Skolekorps, Geir Hoved mottar en sjekk på femti tusen kroner fra President i Lions Club Nesbyen, Syver Espeseth.

Det ble en spesiell opplevelse for musikanter og ledere i Nesbyen Skolekorps under høstkonserten torsdag 27. oktober.

Etter å ha spilt seg gjennom flere nummer, ble representanter for Lions Club Nesbyen kalt fram på scenen av dirigent Arild Rønsen. Klubben hadde ytret ønske om å få «si noen ord», og kunne meddele at de hadde med seg en sjekk på femti tusen kroner til korpset.

Pengegave.

Etter en henvendelse til fra skolekeorpset om også i år kjøpe julekalendere, kunne president i LC Nesbyen, Syver Espeseth fortelle at man etter en kort diskusjon i klubben, fattet enstemmig vedtak om å kjøpe litt færre kalendere i år, men heller gi støtte i form av en pengesum til innkjøp av instrumenter.

Dette er penger som kommer godt med, sa en overrasket leder i styret for korpset, Geir Hovden. Vi sliter jo på instrumentene som det koster en del å reparere, men vi trenger også nye instrumenter. Det har vært stor pågang av musikanter til korpset, som totalt består av 50 elever, -fordelt på juniorkorps og hovedkorps. Korpsmodellen i Nes der man starter med obligatorisk korpsøving allerede i tredje klasse, sikrer en god rekrutering til korpsmiljøet.

Konsertkvelden ble med dette en flott opplevelse for en fullsatt sal i Kulturhuset Banken. Nesbyen Skolekorps framførte seks melodier før de avsluttet sammen med Nesbyen Hornmusikklag.