Peeteli omsorgssenter i Tallinn | www.lions.no

Peeteli omsorgssenter i Tallinn

Tilleggsprosjekt – Peeteli’s leirsted på Saaramaa

Besøk i Peeteli i Tallinn og Peeteli’s leirsted på Saaramaa 29.08. – 02.09.2015

Overskuddet, ca. NOK 108.000, etter avsluttet 3-årig IR prosjekt er nå anvendt i forbindelse med oppføring av nybygg på leirstedet. Bygget ble ferdig i juni 2015, og tatt i bruk av barn og ungdom fra Peeteli utover sommeren.

3-årig IR prosjekt i D104 F - Renovering av Peeteli omsorgssenter i Tallinn og 3 sommerleirer for barn tilknyttet Peeteli

I desember 2010 deltok medlemmer fra LC Tønsberg Slottsfjellet for 6. året på rad i aksjonen SAS Julefly til Tallinn. Nok en gang fikk Lions-medlemmene bekreftet den enorme nøden som fantes bare 90 minutters flyreise fra vår trygge hverdag. Dette ga idéen til IR prosjektet Peeteli.

Besøk i Peeteli i Tallinn og Peeteli’s leirsted på Saarema, 29.08. – 03.09.2014

Peeteli’s leirsted benyttes hele skolens sommerferie, altså 3 måneder i året i tillegg til at Peeteli tar med barna og ungdommene utover høsten for å gjøre dugnadsarbeid på leirstedet.