JULETREFEST FOR VOKSNE | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
JULETREFEST FOR VOKSNE

Våre gjester venter spent på at festen kan begynne.

Dette er en årlig og populær fest for et voksne publikum

JULETREFEST FOR VOKSNE

Nok en gang, kan vi i Kløfta Lions være «krye» over å ha gjennomført vår egen Juletrefest for voksne på Kløfta velhus. - Til 20 i stil.

Rundt hundre personer mente det samme.

En lun, fin stemning la seg over lokalet, da de første gjestene kom litt overklokka sytten.

Tidlig ute for å få en fin plass «Lavogutta» gjorde jobben, og bandt det hele sammen musikalsk.

Steinar Ørum prøvde å fortelle oss litt om hvorfor vi feiret julaften!! Det var kanskje ikke dagen for ny mobiltelefon som var årsaken til feiringen av julaften?

«Kløftakara» et nytt mannskor på Kløfta, sørget for at tiden gikk fort. Dansen gikk ikke helt ut til «Måkeskjær», - men nesten!

Øistein Storberget solgte lodd for utrolige 9.500 kroner. Dekket nesten alle våre utgifter på festen med det.

All ære til Kjell Bjerke og styret for en flott kveld. Takk også til alle ledsagerne som stilte opp og hjalp til med smørbrød, kaker, gaver og hjelp på selve kvelden.