Årets julekampanje fra Midlands Children Hope Project | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Årets julekampanje fra Midlands Children Hope Project

Årets julekampanje fra Midlands Children Hope Project

 

Alle har vi en historie å fortelle,alle har vi noe å lære av hverandre!

JULEKAMPANJEN 2018

 

Alle har vi en historie å fortelle,
alle har vi noe å lære av hverandre!

JULEKAMPANJEN 2018

 

  

"I have always felt that it is impossible to engage with a place or a person without engaging with all of the stories of that place and that person. The consequence of a single story is this: It robs people of dignity. It makes our recognition of our equal humanity difficult. It emphasizes how we are different rather than how we are similar."

- Adiche

Hver dag møter vi personer med helt unike og fantastiske historier. Vi møter kvinner som viser oss hva pågangsmot er. Vi ser barn som smiler til tross for opplevelser og minner ingen barn skal måtte gå og bære på. Vi møter menn som har blitt dumpet av kona, men som på tross av all stigma og utfrysning fra samfunnet rundt står på for å gi barna sine en sjanse. Vi ser ansatte som pliktoppfyllende møter opp på jobb bak kassa i butikken hver dag, i håp om at dagen i dag kanskje blir dagen de får betalt, til tross for at de ikke har fått lønn de siste fem månedene. Vi møter mennesker som rett og slett bærer på en utrolig og unik historie! 

Ofte er det vanskelig å formidle og viderefortelle disse på en god måte. For de som får historiene viderefortalt er det også vanskelig å forstå, spesielt hvis man ikke selv har sett hvordan det er å leve og vokse opp i deres omgivelser. Nå har vi fått muligheten til å vise nettopp dette!

Vi er så heldige at vår kjære venn, Andreas, har samlet sammen et fullt team av profesjonelle filmskapere som ønsker å lage en dokumentar om livet i Midlands. De ønsker å hjelpe oss til å vise det ekte og upolariserte bildet - det bildet vi selv møter i Zimbabwe hver eneste dag! 

Formålet med filmprosjektet er at vi skal kunne nå ut til enda flere med det vi gjør, nettopp ved å kunne dele historiene til menneskene vi møter på veien. Vi ønsker å vise dere og resten av verden historiene til menneskene som virkelig griper sjansen de får med begge hender, og som sakte, men sikkert klatrer seg oppover ved hjelp av hardt arbeid og stort pågangsmot! Vi kan ikke på noen som helst måte gjøre jobben for dem, men vi kan gi dem utstyret de trenger for å kunne prøve!

https://hopeproject.us3.list-manage.com/track/click?u=f32d0cdb3adeae2ad411449d2&id=040d47cf91&e=468ec06288

Årets julekampanje går derfor til filmprosjektet, og du eller din bedrift kan være med å bidra! Send oss en mail på info@hopeproject.no eller sett over et valgfritt beløp på vår donasjonskonto 1720.27.01418 eller vipps til 55715 og merk beløpet "Filmprosjektet". Sammen kan vi gi en stemme til de lokale! Fordi de fortjener det, og fordi det for oss er en selvfølge at de skal kunne definere sin egen historie! 

  

 

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt,

og sammen skaper vi en bedre verden - ett barn, og en familie av gangen!

 

 

 

 

 

 
 

Copyright © 2018 Midlands Children Hope Project, All rights reserved. 

Siste nytt om Midlands Children Hope Projects arbeid i Zimbabwe. 

Ønsker du å gi en engangsdonasjon til prosjektet?

Kontonummer: 1720.27.01418

VIPPS: 55715

Ønsker du å bli MCHP-sponsor og gi et valgfritt månedlig beløp?

Ta kontakt på sponsor@hopeproject.no

Our mailing address is: 

Midlands Children Hope Project

v/Lene Tollefsen Rodegård

Rukkelivegen 35

3540 Nesbyen 

Norway

Want to change how you receive these emails?

You can update your preferences or unsubscribe from this list