Lions ønsker velkommen til loppemarked på Frøberg | www.lions.no

Lions ønsker velkommen til loppemarked på Frøberg

Terje Sveen og Helge Burøygard pakker ut malerier for salg

Lions ønsker velkommen til loppemarked på Frøberg

Første loppemarked i nye og større lokaler åpnes 29. september kl 1000. I tillegg til mange fine lopper kan vi tilby kaffe, vafler og underholdning ved Furnes musikkforening. Gå ikke glipp av denne muligheten til å skaffe deg fine og verdifulle gjenstander til en meget fordelaktig pris.

Den gamle låven ved Furnes Bo og Aktivitetssenter skal rives og Lions måtte skaffe nye lokaler til sitt loppemarked. ‘Loppegeneral’ Kåre Garmager forteller at Lions-klubben nå har sikret seg lokaler på Frøberg som egner seg godt til loppemarked. Kundene vil der få bedre oversikt og tilgang til de gjenstandene som tilbys. Loppebutikken bugner av flotte gjenstander, men Lions tar fortsatt imot små gjenstander som glass, serviser, malerier, osv. Ring 905 99 702 hvis du har noe du ønsker å gi til Lions. Inntektene av salget går uavkortet til gode tiltak i bygda. Hittil i år har Lions arrangert eldrefest på Høsbjør, kjøpt anlegg for lyd og bilde på Furnes Bo og Aktivitetssenter og gitt en betydelig støtte til skitilbudet for barn i Nybygda.