Vinner av den internasjonale finalen i tegnekonkurransen 2017/2018 | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3

Vinner av den internasjonale finalen i tegnekonkurransen 2017/2018

Nå er endelig vinneren av den internasjonale finalen i tegnekonkurransen 2017/2018 offentliggjort.

Dessverre nådde ikke vår kandidat opp, men når det deltok ca. 400 000 barn fra hele verden i denne konkurransen, er det ikke så lett å bli den beste.Vi håpet jo på en premie, men vi er jo også veldig fornøyd med at vi fikk en nasjonal vinner.

pp2017-18-grand-prize-winner-Wang

Førstepremievinneren kom fra Kina, og hun heter  ZhuoQi Wang. Hun er 13 år gammel.Det ble også trukket ut 23 andre vinnere. Det er jo nesten utrolig  å se hva så unge mennesker kan få til. På lions international sin hjemmeside finner dere alle vinnertegningene http://www.lionsclubs.org/EN/how-we-serve/youth/peace-poster-contest/index.phpVidere så går dere inn på Currant Winners.