Kampen om Lions Røde Fjær 2020 er i gang! | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Kampen om Lions Røde Fjær 2020 er i gang!

På Lions Riksmøte i Jessheim 25-26. mai 2018 skal vi velge formål for vår neste Lions Røde Fjær aksjon. Så det blir påskelektyren i år! På riksmøtet skal vi også bestemme oss for hvilket utenlandsprosjekt vi i Norge skal samle oss om nå som dagens øyehelseprosjekt går mot ferdigstillelse. "Det er nød nok for alle", sies det. Derfor: les godt og tenk på hva du mener er best for Lions fremtid. Og, ikke glem å melde deg på riksmøtet, det er der det skjer!  God Påske!

Guvernørrådet innstiller følgende prosjekter som mottakere av LRF 2020. Prosjektene presenteres i alfabetisk rekkefølge: Andebu, Asker, Bardu og Gildeskål, Fauske, Fjaler, Holmestrand og Kongsvinger. Valget finner sted på Lions Norges Riksmøte på Jessheim  25-26. mai 2018.

fullsizeoutput_ad8