Enda et lederkurs er avholdt. | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Enda et lederkurs er avholdt.

Enda et lederkurs er avholdt.

I helgen deltok Eli Therese Gran og 19 andre kvinner fra Lions-klubber i Hedmark ,Oppland,Møre og Akershus på lederkurs

I helgen deltok Eli Therese Gran og 19 andre kvinner fra Lions-klubber i Hedmark, Oppland, Møre og Akershus på lederkurs.
Dette forteller hun i en mail i dag: "Med kyndige instruktører fikk vi i løpet av tre hektiske dager en grundig innsikt i Lions historie, organisasjonsoppbygning, utfordringer, muligheter, mål og hjelpearbeid i inn- og utland.
Jeg meldte meg på fordi jeg er et relativt ferskt medlem og sitter nå i styret i Otta Lions Club.
Å få input og møte andre kvinner med varierende kjennskap til Lions var veldig givende i forhold til det jeg ønsker å oppnå som medlem. Jeg fikk masse inspirasjon til videre arbeid, utvikling og synliggjøring av klubben min.
Kvinner er fremdeles i undertall i de fleste klubber, men det engasjementet jeg så på kurset vitner om en sterk vilje til å være med og påvirke Lions som en frivillig organisasjon".
Det høres ut som at dette kurset lever opp til det vi sier vi er, nemlig: "Å være medlem i Lions gir mulighet til personlig utvikling og inspirasjon i et miljø preget av vennskap og entusiasme". Bildet viser, fra venstre: instruktør Gunn O. Berg, Julyana Chen, Årnes Lions Club, instruktør Rolf Norgren, instruktør Hroar Thorsen, Elin Asbjørnsen, Årnes Lions Club. Foto: Eli Therese Gran.