MAMA LEVINAS barn trenger sponsorer | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3

MAMA LEVINAS barn trenger sponsorer

Kunne du eller din Lions- klubb tenke dere å hjelpe 18 år gamle Gift Mghanga , slik at hans drøm om å bli advokat går i oppfyllelse? Etter nyttår begynner Gift på siste året og han er bekymret for at han ikke kan fortsette skolegangen. Det koster å gå på skole i Kenya, og for at ikke skolepengene skal gå ut over matbudsjettet til de øvrige barna i villa 16 Star of hope, prøver vi å finne faddere for de fem 'barna' som går på videregående.  Krista Gathoni som vokste opp i hus 16 i SOS tar seg av det formelle ved fadderordningen, på samme måte som for SOS der hun jobber med fadderbarn. Et skoleår koster ca 8000kr på boardingschool, inkludert lommepenger, reisepenger og skoleuniform. Gift er veldig bekymret for fremtiden, etter at mama Levina døde og økonomien for barna ble trangere.

Er du med ?