BLI MED PÅ LIONS UNGDOMSUTVEKSLING | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
BLI MED PÅ LIONS UNGDOMSUTVEKSLING

En glad vennegjeng fra mange forskjellige land koser seg sammen på leir i Tyskland

BLI MED PÅ LIONS UNGDOMSUTVEKSLING

Er du en ung jente eller gutt mellom 18 og 23 år som kan tenke deg å reise ut i verden og få oppleve fremmed kultur og få gode venner fra mange land.

Ja, da har lions et opplegg for deg i sommerferien.

Varigheten for Lions ungdomsutveksling er normalt 3 uker.

I det landet du reiser til vil du vil få tildelt en vertsfamilie hvor du blir tatt imot som et nytt familiemedlem. Etter en uke blir alle utvekslingsstudentene samlet i en camp. Her vil du bli kjent med ungdom fra hele verden, og dere vil få oppleve mye moro og får delta på mange artige aktiviteter sammen.

Lionsklubben på Kløfta har i mange år sendt en ungdom ut på tur til et fremmed land i sommerferien, og vi har hver gang fått tilbakemelding fra disse ungdommene som forteller om alle de fine og gode opplevelsene de har hatt på disse tre ukene!

Til neste sommer gir vi enda en ny ungdom muligheten til å reise ut for å oppleve fremmed kultur, og få nye venner fra mange land. De får oppleve hvordan der er å bo og leve som en sønn eller datter i huset hos en vertsfamilie, og campen midt i oppholdet har vært en helt spesiell opplevelse for alle som har deltatt på dette programmet. Alt er gratis, unntatt lommepenger.

Vil du vite mer om programmet kan du ta kontakt med han som er ansvarlig for utvekslingsprogrammet i vår klubb. Han heter John G. Bakke. Hans epostadresse er:jogi-ba@online.no. Mobilnr.934 80 585. John vet alt om hvilke land det kan være aktuelt å reise til, og hvilke destinasjoner som har ledige plasser. Flere opplysninger finner du også på lions hjemmeside: www.lions.no. Under fanen «Vårt arbeid» finner du en artikkel om ungdomsutvekslingen, og her vil du også finne rapporter fra tidligere deltagere som har vært med på dette opplegget.

Da det kan være mange søkere som ønsker å reise til samme land, er det et godt råd - å være tidlig ute med å melde seg på.

DA KAN VI KANSKJE ØNSKE DEG EN OPPLEVELSESRIK OG MINNERIK TUR?