Claudia og hennes søsken trenger sponsorer. | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Claudia og hennes søsken trenger sponsorer.

Den store barneflokken med flere syke og ”uønskede barn” som mama Levina åpnet sitt hjerte til, trenger nå hjelp fra klubbene i C3. Etter at mama Levina døde i vinter, har situasjonen forverret seg for de tapre barna.

Skolepenger er krevende i Kenya, og barna drømmer om å få en utdannelse. Som Claudia som i høst tar ”artium” og har ambisjoner om å komme til Universitetet å bli lege. Thomas, Gift og Victoria  begynner på sitt siste år på secondary etter nyttår. Charlie, Teddy og Andrew begynte på secondary i år, og har lyst til å fortsette på skolen. Det koster ca 6-7000 kroner året, inkl å bo på boarding school.
Også de minste barna som går på primary school trenger litt skolepenger, skoleuniform og litt oppfølging, men beløpet er langt lavere. Noe alle klubber burde ha råd til.
Krista Gathoni som vokste opp med mama Levina den gang hun var SOS mor, er nå kontorsjef i SOS. Hun sitter nå i styret for mama Levinas barn, og vil ta seg av og kommunisere med klubbene som vil hjelpe barna med et fadderskap. Det er også viktig at klubbene vet at her er det ingen mellomledd. Absolutt hver krone går til barnas utdannelse og kommer frem. Ta kontakt med Einar Lyngar som vil formidle kontakt.