Årets Tulipandistrikt. | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Årets Tulipandistrikt.

104c3 Kåret til Årets Tulipandistrikt.

Under Riksmøtet på Sundvollen Hotel ved Hønefoss 26.-27. mai ble vårt distrikt kåret til Årets Tulipandistrikt. Hvorfor? Alle distriktets klubber deltok, dessuten omsatte vårt distrikt flest tulipaner per medlem.

Kr 2,50 av hver omsatte tulipan går til Tulipanfondet som delfinansierer alle Mitt Valg kursene i Norge. Det ble omsatt 906 290 tulipaner på aksjonsdagen 29. april.

Vår egen Ole Tamlag som leder det forebyggende barne- og ungdomsarbeidet i vårt distrikt, tok imot påskjønnelsen på vegne av våre 51 klubber.

På bildet ser vi Hroar Thorsen som er generalsekretær i Lions, Ole, leder av forebyggende barne- og ungdomsarbeid i Lions Norge som dere kjenner igjen, og styreleder i Lions Norge, Lill Alver.

Påtroppende styreleder i Lions Norge fra 1. juli er Arve Lund fra LC Rena.