Flott pensjonistfest i Jevnakerhallen | www.lions.no

Distrikt 104 C3

Forsiden > Distrikt 104 C3
Flott pensjonistfest i Jevnakerhallen

Det er mange måter å markere et jubileum på. I Lions Club Jevnaker gjorde vi det ved å arrangere en fest for bygdas pensjonister.

Lions Club Jevnaker arrangerte sin store pensjonistfest i Jevnaker idrettshall fredag 17. for å markere 100-årsjubileet til den internasjonale Lions-bevegelsen. Mer enn 200 gjester hadde meldt seg på, og klubben serverte delikate brett med god mat. Sigmund Bjørklund og John Magne Trulsen underholdt med flott sang og musikk og høstet fortjent applaus. Stemningen var upåklagelig, og skihistorikeren Thor Gotaas bidro sterkt med sine spesielle dypdykk i langrennssportens historie. Ikke bare trakk han opp de store linjer i vår nasjonalidrett, han var likeså opptatt av de underligste hendelser og anekdoter. Lattersalvene satt løst mens han bød salen med på en fest av et foredrag. Alle skulle sikkert gjerne hørt enda mer. Flere bedrifter i bygda bidro med flotte gevinster til kveldens gratislotteri. Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal viste igjen sin generøsitet ved å tildele arrangementet en betydelig støtte, og flinke elever fra ungdomsskolen hjalp til med gjennomføringen. Bjørn Gunnar Berntsen, klubbens aller første president, bandt alt vel i hop, og ordfører Lars Magnussen takket for maten og det flotte tiltaket. - Det er hyggelig å gjøre noe for pensjonistene -  sa klubbpresident Terje Kvello - for det er et takknemlig folkeferd. - Kjempehyggelig kveld  - kvitterte gjestene på veien ut – det er godt å bli servert, trivelig å møtes og ikke minst deilig å få seg en god latter. Kort og godt, bare glade fjes å se i Jevnakerhallen denne fredagskvelden!